Bravul meu Căpitan

Mai multe poze

Bravul meu Căpitan
103,00 MDL (20,70 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

El o poate păzi de orice pericol... însă nu și de cea mai tulburătoare pasiune.

Lady Phoebe Batten este drăguță, plină de energie și dornică să ducă viața socială pe care o merită în calitate de soră a unui duce influent. Dar, fiindcă este aproape complet oarbă, fratele ei exagerat de protector insistă să fie în permanență păzită de enervantul și sobrul căpitan Trevillion.

Căpitanul James Trevillion este un bărbat mândru, de neam bun, dar s-a ales cu o rană gravă la picior după anii petrecuți în regimentul de dragoni al regelui. Cu toate astea poate în continuare să tragă cu arma și să călărească asemenea unui diavol, așa că sarcina de-a o păzi pe Lady Phoebe ar trebui să nu-i pună probleme ‒ asta până când ea devine ținta unor răpitori.

Prins într-o plasă periculoasă de înșelăciuni, James se vede nevoit să riște totul pentru a-și salva protejata de un bărbat fără scrupule, care vrea să o oblige să accepte o căsătorie lipsită de dragoste. Însă, după intervenția salutară a bravului căpitan, James și Phoebe petrec tot mai mult timp singuri, departe de Londra și de pericole, și ajung să se descopere cu adevărat.

Și, încet-încet, Phoebe începe să vadă, dincolo de aparența de soldat dur, un bărbat tandru... și șansa la o viață plină de iubire, la care abia mai îndrăznea să viseze.

 

Despre AutorElizabeth Hoyt este autoarea ale cărei romane istorice de dragoste au urcat rapid în topurile de bestselleruri ale New York Times, USA Today şi Publishers Weekly. De asemenea, cărţile ei, traduse până acum în 12 limbi, au fost nominalizate de patru ori la premiul RITA şi au câştigat de două ori premiul Romantic Times Reviewer’s Choice.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 288
Editura: Litera
Apariția: August 2015
ISBN: 978--606-741-964-1
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.2500

Pareri