Brain Fitness. 3 Exerciții pentru o minte ageră și un corp sănătos [Carte Audio]

Brain Fitness. 3 Exerciții pentru o minte ageră și un corp sănătos [Carte Audio]
210,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

CD cu exercitii de antrenament mental, care stimuleaza conectivitatea neuronala, contribuind astfel la imbunatatirea memoriei si cresterea puterii de concentrare. In acelasi timp, aceste tipuri de exercitii dezvolta sistemul imunitar, intarind capacitatea naturala al corpului nostru de a lupta cu diferite infectii si boli (ex: stres, burnout, alergii, fobii, obezitate, etc.).

CD-ul Brain Fitness contine 3 module:

Brain Fitness, exercitii mentale care au rol de antrenare a retelelor de atentie/memorie de lucru, ducand la activarea sistemului neuro-vegetativ cu rol in cresterea imunitatii;

Brain Foods, care cuprinde informatii despre influenta alimentatiei asupra performantei mentale;

Brain Research, care contine date din cercetari recente derulate de institute de prestigiu: Harvard Medical School, Stanford University, Cornel University, Sackler Institute, London Business School, etc.

Aceste cercetari detaliaza legatura dintre sistemul imun – sistemul nervos, explica beneficiile exercitiului fizic in dezvoltarea creierului si ofera sfaturi pentru parinti in vederea sprijinirii dezvoltarii copiilor.

“CD-ul Brain Fitness este rezultatul unei munci de cercetare indelungata materializata in aceste exercitii care impacteaza pozitiv functii mentale.

Exercitiile de Brain Fitness sunt structurate pe nivele de dificultate crescanda si trebuie practicate zilnic sau cel putin o data la 2 zile, timp de minim 6 saptamani”, declara Dragos Cirneci, Doctor in Psihologie si specialist in Neurostiinte.

 

Detaliile Produsului

Limba: Română
Numărul de CD-uri: 1
Apariția: 2010
ISBN: 6425279000010
Dimensiuni: 13 x 13 cm
Greutatea: 0.1600

Pareri