Boxe pentru Tablete Moon

Boxe pentru Tablete Moon
92,00 MDL (21,59 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Moon


Oriunde nu aţi merge, dvs puteţi lua cu sine difuzoarele miniaturale Moon. Uşoare, compacte şi elegante – ele vor deveni ghidul dvs în lumea agrementului.


Împărtășiți zîmbetul dvs…
Ați observat, că melomanii poartă căști? Dar ce e de făcut, în cazul în care doriți să împărtășiți dispoziția personală cu prietenii dvs? Difuzoarele sunt indinspensabile: va trebui să conectați difuzoarele. Dar, oh, cum nu dorim să tîrîm unități voluminoase împreună cu tableta! Deaceea, noi vă oferim Moon – difuzoarele miniaturale.


Prima impresie
Linii netede, forme rotunjite, strălucire lucioasă... Este plăcută utilizarea acestui accesoriu! Producătorii difuzoarelor Moon au atras designerii la această muncă. Acest accesoriu ne aduce aminte de un șoricel prin contururile sale. Așa difuzoare vor arăta foarte bine pe biroul dvs.Mic, dar voinic
Dimensiunile difuzoarelor: 7 х 9.2 х 6.5 cm.
Ele pot fi luate cu sine în călătorii: înafara orașului sau stațiuni balneare. Ele încap în buzunarul rucsacului și chiar într-o poșetă. Cîntăresc ele foarte puțin. Misinea onorabilă a difuzoarelor – de a transporta dispoziția familiei dvs - chiar și unui copil poate fi încrezut. Conectînd difuzoarele la tabletă, dvs vă veți asigura: dimensiunea nu a afectat nicicum calitatea sunetului!


Asistent universal
Modelul Moon poate fi conectat la orice dispozitiv: fie acesta un calculator personal, tabletă, smartphone sau altele. Aceste difuzoare sunt compatibile cu sisteme de operare cunoscute ca: Mac OS, Windows 7, Vista, XP.

 

Prieten omnivor
Modelul Moon poate fi conectat la alimentație nu numai prin adaptor de rețea obișnuit, dar și prin USB-port. De exemplu, la tabletă, în timp ce vă relaxați în pădure sau pe malul mării. Fiți de acord, nu este simplu de găsit o priză în așa condiții.

 

Să facem o concluzie
Deci, muzica ne însoțește în cele mai variate momente.
- Dvs ați invitat prietenii la o petrecere?
- Dvs vă este trist?
- V-ați decis să mergeți la pădure?
- Vă este greu să vă concentrați la birou?
- Trebuie de calmat copilul?

 

Banii iubesc numărătoarea
Toate aceste avantaje dvs le puteți primi numai la prețul de $7.49. După cum puteți vedea, nu este prea scump pentru așa calitate, mobilitate și stil!

 Împreună cu difuzoarele Moon dvs veți deveni legiuitorul dispoziției generale!


Detaliile Produsului

Brand: Ejuk
Culoare: Negru
Dimensiuni: 7 x 9.2 x 6.5 cm
Greutatea: 0.3400

Pareri