Bolile şi Analizele Medicale pe Înţelesul Tuturor

Bolile şi Analizele Medicale pe Înţelesul Tuturor
87,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Scrisa de un cunoscator - doctorul Ioan Nastoiu este chiar medic primar de laborator, doctor in explorari functionale, si un prolific autor de literatura medicala de popularizare -, cartea bolilor si a analizelor medicale ne invata, pe intelesul nostru, sanatosi inca sau bolnavi deja, sa identificam: - circa 100 de boli intalnite mai frecvent - simptomele lor de inceput - cauzele care le declanseaza.

Cunoscandu-le astfel, vom sti mai bine cum sa ne pazim de ele sau sa le tratam, pentru fiecare asemenea boala capatand din partea doctorului Nastoiu: -mentiuni asupra analizelor medicale recomandate -valorile lor normale si cele anormale - dupa caz, tratamente de urmat pana la consultarea medicului.

Un alt mare avantaj al cartii este insa si acela ca doctorul Nastoiu ne vorbeste din perspectiva cea mai justa, a faptului ca nu exista boli, ci bolnavi, castigul fiind ca fiecare dintre noi vom deveni mai atenti la propriul organism, venindu-i chiar medicului in ajutor, atunci cand ajungem in cabinetul sau, si mai putini delasatori, fiindca, in privinta bolilor, a spune merge si asa, zau, nu este deloc ... sanatos!

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 208
Editura: Niculescu
Apariția: 2003
ISBN: 978-973-74-8043-9
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri