Biblioteca Medicala a Familiei. Bolile Importante

Biblioteca Medicala a Familiei. Bolile Importante
295,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Cu toţii ne dorim să fim sănătoşi de-a lungul întregii noastre vieţi. Deşi esenţial, acest deziderat nu e chiar aşa uşor de atins. Într-adevăr, încă de la începutul existenţei noastre ne ameninţă o mulţime de pericole dintre care menţionăm bolile ce deţin un loc important şi cărora le este consacrat în întregime acest volum. O mai bună cunoaştere a bolilor importante ne permite uneori să le evităm sau, cel puţin, să acţionăm chiar din momentul apariţiei lor, ceea ce asigură de cele mai multe ori vindecarea lor.

Acesta este obiectivul lucrării de faţă, care se adresează publicului larg.

Cu toate acestea, medicul nu poate fi înlocuit, deoarece el este singurul capabil să diagnosticheze o boală şi să prescrie tratamentul adecvat acesteia. Scopul nostru e acela de a vă ajuta să cunoaşteţi mai bine problemele de sănătate, de a vă oferi explicaţii precum, bunăoară, cele referitoare la limbajul utilizat în timpul consultaţiei medicale.

Ne propunem, de asemenea, să vă prezentăm cât mai simplu şi pe înţelesul dumneavoastră progresele realizate de medicină, precum şi bolile mai nou descoperite.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 191
Editura: Rao
Apariția: Mai 2002
ISBN: 9789738175525
Dimensiuni: 20 x 24 cm
Greutatea: 0.4500

Pareri