Boli Specifice Femeilor. Prevenire, Recunoaștere, Vindecare

Boli Specifice Femeilor. Prevenire, Recunoaștere, Vindecare
72,00 MDL (18,00 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Retetele Mariei Treben, sfaturile ei, existente in volumele din seria de fata, toate vă vor ajuta sa aflati din tainele plantelor medicinale, in toate v-a fost impartasit experienta de neegalat a autoarei. Este o lucrare de exceptie ce va ofera tratamente de-a dreptul miraculoase!

Dar boli specifice femeilor ofera un numar impresionant de scheme de tratament pentru cele mai delicate, mai intime, mai grele suferinte la care organismul femeii este supus, de-a lungul intregii sale vieti, in calitatea acesteia si ca membra a sexului feminin, si ca mama, si ca sotie, afectiuni pe care de multe ori ea le trece cu vederea, fie considerand, ca asa ii este dat, fie fiindu-i jena sa le marturiseasca medicului.

Si fara exagerare, bazandu-ne pe rezultate concrete, va prezentam si cateva retete miraculoase impotriva unor boli cumplite: cancerul de san, cancerul organelor genitale, cancerul aparatului urinar. Dar, inainte de a folosi toate recomandarile noastre, inainte de a apela la plante medicinale, trebuie sa stiti exact ce maladie aveti.

Deci trebuie stabilit un diagnostic corect, ceea ce numai un doctor o poate face. Iar daca nu aveti nici o boala si nici nu vreti sa va imbolnaviti, Maria Treben va da nenumarate solutii de prevenire a bolilor, de calire a organismului, de intretinere a sanatatii numai cu mijloace naturale: infuzii, esente, tincturi, bai de plante, amestecuri de ceaiuri, masaje cu jeturi de apa rece, calda sau alternante, exercitii de rlaxare, etc.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 96
Editura: Gemma Print
Apariția: 2007
ISBN: 973-97681-1-5
Dimensiuni: 17 x 24 cm
Greutatea: 0.1300

Pareri