Biologia: Caiet de lucrări practice și de laborator: Cl. a 10-a

Biologia: Caiet de lucrări practice și de laborator: Cl. a 10-a
23,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)
    • 1 persoane au cumpărat recent acest produs.

Descriere

Descrierea Cărții

Este greu de imaginat însuşirea ştiinţei despre viaţă, fără o conştientizare a rolului lucrărilor practice şi de laborator pentru înţelegerea mai profundă a legilor biologiei în ansamblu, a proceselor, fenomenelor biologice din natură şi mediul care ne înconjoară.

Caietul poate fi utilizat de elevi pentru completarea cunoştinţelor referitoare la evaluarea domeniilor biologiei, prin desfăşurarea lucrărilor practice şi de laborator, propuse în curriculum, elevii vor beneficia de formarea priceperilor şi deprinderilor acţional-practice şi dezvoltarea competenţelor specifice disciplinei:

-    Competenţa de a investiga procese biologice cu ajutorul aparatelor şi ustensilelor de laborator.

-    Competenţa de a se implica personal în activităţi de menţinere a propriei stări de sănătate şi a celor din jur.

Sperăm, că acest caiet va deveni un primordial auxiliar în studiul biologiei pe baza manualelor şcolare existente, în vederea consolidării cunoştinţelor teoretice şi îmbinării lor cu cunoştinţe practice.

La etapa iniţială, este o încercare de realizare a competenţelor specifice disciplinei cu caracter practic conform curriculumului, în baza caietului şi a sarcinilor de lucru propuse, în context, vom fi recunoscători pentru sugestiile şi propunerile ulterioare, în favoarea îmbunătăţirii calităţii conţinutului din caietul propus.

Dorim succese elevilor în cercetarea, investigarea şi cunoaşterea lumii vii, iar profesorilor, realizări frumoase în eficientizarea demersului educaţional, în scopul formării şi dezvoltării la elevi a valorilor şi atitudinilor practice. - Autorii

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 48
Editura: Lyceum
Apariția: 2012
ISBN: 978-9975-4394-2-8
Dimensiuni: 16,5 x 24 cm
Greutatea: 0.0860

Pareri