Biblioteca umbrelor

Biblioteca umbrelor

Preț de Listă: 224,00 MDL (55,57 RON)

Preț: 112,00 MDL (27,79 RON)

Economisești: 112,00 MDL (27,79 RON) (50%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Plin de mister si suspans, invaluit intr‑o atmosfera ce aminteste pe alocuri de abatia tenebroasa din Numele trandafirului, romanul Biblioteca umbrelor vorbeste inainte de toate despre magia cartilor si despre forta de seductie a lecturii. Ce se intimpla insa cind aceasta forta de seductie este folosita in scopuri malefice? Dupa moartea tatalui sau, Jon Campelli – un tinar avocat in plina ascensiune din Copenhaga – devine peste noapte proprietarul anticariatului Libri di Luca.

Din acest mo­ment se trezeste atras fara voie intr‑o lume tainica, populata de societati si organizatii secrete infiintate inca din Antichitate, ai caror membri sint inzestrati cu puterea exceptionala de‑a influenta lectura altora si de‑a da nastere unor povesti minunate, dar in acelasi timp de‑a manipula pina la sinucidere si crima.

Recenzie

„Biblioteca umbrelor este un roman alert si incitant, o formula tematica inedita, o combinatie stralucitoare de Harry Potter, Indiana Jones si Codul lui Da Vinci.” - Danish Literary Magazine

Despre Autor

Mikkel Birkegaard (n. 1968), una dintre marile surprize ale literaturii daneze contemporane, este de profesie programator si locuieste la Copenhaga. A debutat ca scriitor in anul 2007, cu romanul Biblioteca umbrelor (Libri di Luca), ce a devenit in scurt timp un bestseller national si a fost tradus pina in prezent in saptesprezece limbi. Succesul acestuia la public i‑a atras cumpararea drepturilor de ecranizare de catre renumita casa de productie Nordisk Film. In 2009 i‑a aparut al doilea roman, Condamnat la moarte (Over mit lig).

Detaliile Produsului

Titlu Original: Libri di Luca
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 504
Editura: Polirom
Apariția: 2011
ISBN: 978-973-46-1986-3
Dimensiuni: 10,6 x 18 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri