Biblioteca pentru toți copiii. Aventurile lui Huklebery Finn

Biblioteca pentru toți copiii. Aventurile lui Huklebery Finn
65,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore
  • În Moldova: 2-3 zile

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Descriere

Descrierea Cărții

Aventurile lui Huklebery Finn îi încântă de mai bine de un secol cititorii de toate varstele din diferite țări ale lumii. Huklebery Finn, eroul principal al acestei fascinante naratiuni, emană naturalețe și nonconformism, dragoste de libertate și adevăr, toate exprimate printr-un limbaj adecvat mentalității adolescentine.

Capodopera lui Mark Twain cunoaște, în zilele noastre, o popularitate fără precedent, însoțotă de un prestigiu din ce în ce mai mare în rândurile specialiștilor.

Scriitori cu renume, ca poetul englez T.S. Eliot sau ca romancierii americani Faulkner și Hemingway, i-au adus elogiile cele mai vibrante. Faulkner, de pildă, socotea că Aventurile lui Huckleberry Finn ar putea fi, după Moby Disk a lui Melville, ”cea mai mare carte din literatura americană”, iar Hemingway afirmă, și mai categoric, că ” e cea mai bună carte pe care-am avut-o vreodată”. -- Petre Solomon

Descrierea Colecției

Colecţia "Biblioteca pentru toţi copiii" cuprinde cărţile de neuitat ale copilăriei, capodopere ale literaturii române şi universale, fără de care este greu să-ţi imaginezi o bibliotecă personală a unui cititor avizat, indiferent de vârsta acestuia. Cărţile, destinate tuturor copiilor, dar... şi adulţilor care nu au avut încă şansa să le citească, sunt prefaţate de traducători, scriitori, istorici şi critici literari cunoscuţi.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 330
BRAND: Prut Internațional
Apariția: 2008
ISBN: 9789975545761
Dimensiuni: 20,5 x 15 cm

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: