Biblioteca Familiei (culoare neagră)

Biblioteca Familiei (culoare neagră)

Preț de Listă: 20.000,00 MDL

Preț: 11.990,00 MDL

Economisești: 8.010,00 MDL (40%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Biblioteca se livrează la domicliu și la dorință poate fi amenajată în camera dorită.

Viziunea noastră este ca într-o bună zi în fiecare casă să existe o bibliotecă. Acesta este gândul care ne-a motivat să creăm Biblioteca Familiei. Cele mai bune cărți pentru copii și părinți - romane care au obținut Premiul Nobel, cărți romantice, bestsellere internaționale, cărțile preferate ale copilăriei și cărți din actualul program școlar. Toate la cele mai bune prețuri. Economisește peste 10 mii de lei, achiziționând cu reducere de 50% Biblioteca Familiei tale.

Ai visat întotdeaua să ai o bibliotecă în casă? Acum aceasta este posibil cu doar un singur click. Comandă Biblioteca Familiei și bucură-i pe cei dragi cu lecturi frumoase!

 

 

Ce cărți veți avea în bibliotecă?


 

Raftul Nobel - cea mai prestigioasă colecție de literatură din lume. Cei mai importanți scriitori din lume, precum Romain Rolland, Thomas Mann sau William Golding, laureați ai Premiului Nobel pentru Literatură din 1901 încoace, ajung în biblioteca ta. În total 28 de volume.

Raftul Biblioteca pentru toți - o colecție ce se transmite din generație în generație. Colecția are o istorie de peste o sută de ani, fiind lansată la 1 martie 1895 de editorul Carol Müller. Colecția întrunește opere ale celor mai apreciați scriitori români, precum Mihai Eminescu, Mircea Eliade, Adrian Păunescu ș.a. În total 24 de volume.

Raftul Bestseller Internațional - o colecție perfectă pentru iubitorii de istorie, politică și geopolitică. Află cum vor fi următorii 100 de ani de la politologul american George Friedman, activitatea celor mai secrete servicii de inteligență CIA, FBI sau Mossad, confesiunile unui cap al mafiei sau marile enigme ale istoriei. În total 46 de volume.

Raftul Lira - o colecție cu povești de dragoste extraordinare, care vă vor răsfăța cu momente pline de pasiune și romantism. Printre autorii colecției se numără Danielle Steel, cel mai bine vândut autor în viață, Nora Roberts, scriitoare cu peste 400 milioane de cărți vândute și Mary Jo Putney, apreciată de prestigioasele publicații New York Times și Publishers Weekly. În total 31 de volume.

Raftul Cărți Romantice - o colecție de romane de dragoste, care te vor inspira să oferi și să primești iubire. În cel mai frumos mod. În fiecare zi. Descoperă romanele scrise de Sandra Brown, Amanda Quick sau Sydney Sheldon, ce au cucerit inimile a milioane de cititori din toate colțurile lumii. În total 35 de volume.

Raftul Biblioteca pentru toți copiii - capodopere ale literaturii universale pentru copii. Micuții vor găsi pe raft cărțile care au educat generații întregi precum „Alice în Țara Minunilor”, „Micul prinț”, basmele lui Petre Ispirescu și Aminitirile din copilărie ale lui Ion Creangă. Pe același raft, se regăsește Marea Enciclopedie a Cunoașterii, Biblia ilustrată pentru copii, Colecția Tom & Jerry și Colecția Prințesele Disney. În total 46 de volume.

 

 

Care sunt beneficiile unei biblioteci acasă?


 

Crescând într-o casă cu câteva sute de cărți, educația copilul sporește de trei ori în comparație cu copilul care crește într-o casă cu doar câteva cărți, relatează un studiu efectuat de Pacific Standard. 

Biblioteca va crea momente memorabile familiei. În zilele de week-end, după ce serviți micul dejun și alegeți să petreceți timpul acasă cu familia, puteți să vă strângeți cu toții pe o canapea confortabilă și și să vă delectați cu câte o carte bună din bibliotecă. Apoi, să improvizați un club de lectură al familiei, în care fiecare să povestească ce nou a învățat de pe urma lecturii.

În timpul săptămânii, seara, când vă întoarceți de la serviciu, iar copii de la studii, în loc să priviți televizorul, ați putea citi o carte din Biblioteca Familiei. Dezvoltarea vocabularului, stimularea creativității și îmbunătățirea memoriei sunt doar câteva dintre beneficiile lecturii. Țineți minte, oamenii care citesc vor conduce întotdeauna pe cei care privesc televizorul.

Având o bibliotecă acasă, nu se va mai întâmpla să vreți să citiți și să nu găsiți în casă o carte interesantă. Dintre sutele de cărți, veți găsi cu siguranță o carte potrivită la momentul potrivit. 

 

 

În ce colț al casei veți amenaja biblioteca?

Biblioteca Familiei are 2 metri înălțime și 80 cm lățime. Pentru că are o adâncime de doar 28 cm poate fi amenajată în coridorul casei fără a ocupa prea mult spațiu. Astfel când vă întoarceți de la serviciu, iar copii de la studiu, primul lucru pe care îl veți vedea va fi biblioteca cu cărți. În loc să alegeți să deschideți televizorul sau computerul, ați putea vedea ce carte vă poate face o companie plăcută în acea seară.

De asemenea, Bibioteca Familiei poate fi amplasată în una din camerele casei, lângă o canapea sau fotoliu, astfel încât fiecare membru al familiei să se poată dedica lecturii unei cărți. În unele familii, este chiar o cameră dedicată bibliotecii, acolo unde fiecare merge pentru a se cufunda în lumea cărților și a petrece timpul în compania celor mai mari gânditori și scriitori. Mai comandând de la noi un raft cu cărți, vă puteți transforma camera într-o adevărată bibliotecă având deja 12 rafturi, în loc de 6.

Polițele bibliotecii sunt rezistente, fiind proiectate astfel încât să suporte o sarcină maximă de 30 kg (peste 70 de cărți pe un raft). Polițele au o înălțime care permit amplasarea cărților de diferite dimensiuni, precum enciclopediile, atlasurile și alte cărți educative cu mărimi mai mari. 

 

 

Curiozități

• Poetul Mihai Eminescu a avut în casa părintească din Ipotești cea mai bogată bibliotecă din regiune, potrivit istoricilor literari.

• Interpreta Roxette consideră că soarta multor oameni depinde de faptul dacă în casa părinților a fost sau nu o bibliotecă.

• 88% dintre oamenii bogați citesc cel puțin 30 de minute pe zi pentru educație sau carieră, în timp ce doar 2% din oamenii săraci fac la fel.

• Antreprenorul și autorul Jim Rohn a spus la un moment dat - „Oamenii săraci au televizor mare. Oamenii bogați au biblioteci mari”.

 

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Greutatea: 50.1700

Pareri