Biblioteca Adevărul, Vol. 95. Odiseea Căpitanului Blood

Biblioteca Adevărul, Vol. 95. Odiseea Căpitanului Blood
50,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Intrigi si lupte pentru putere, mistere si tradari, corabii de pirati, insule exotice, viata traita pe muchie cutit, ingemanata cu moartea pandind la fiecare pas iata ce-i rezerva destinul lui Peter Blood, gentleman englez si medic de renume, care-si practica linistit meseria in Bridgewater.

Insa, in clipa cand in oras izbucneste o revolta condusa de ducele de Mounmoth, impotriva armatei regale, medicul se pomeneste prins in itele intortocheate ale unei conspiratii cu miros de tradare si este arestat. Iar pretul pe care trebuie sa-l plateasca pentru cea mai inalta crima impotriva suveranului este sclavia : Blood, desi nevinovat, este trimis impreuna cu 1100 de rebeli pe plantatiile din Barbados ale Lordului Sunderland.

Acolo, eroul nostru se vede nevoit sa apeleze la geniul sau tactic pentru a supravietui. Sansa lui este colonelul Bishop, cel care il cumpara pentru modesta suma de zece lire si care ii recunoaste calitatile de medic. Dupa ce insula este atacata de spanioli, Peter, impreuna cu alti rebeli, reuseste sa evadeze si pune mana pe corabia spaniola, nu inainte de a o salva pe fiica colonelului Bishop, frumoasa Arabella, de care se indragostise.

De-abia acum incep aventurile lui Peter Blood care este numit capitan si pleaca la bordul navei sale spre insula Tortuga pentru a-si consolida o flota si a porni propriul razboi impotriva nedreptatii.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 390
Editura: Adevărul
Apariția: 2010
ISBN: 9786065392359
Dimensiuni: 13 x 21 cm
Greutatea: 0.5500

Pareri