Biblioteca Adevărul, Vol. 75. Omul Invizibil. Războiul Lumilor

Biblioteca Adevărul, Vol. 75. Omul Invizibil. Războiul Lumilor

Preț de Listă: 50,00 MDL

Preț: 29,00 MDL

Economisești: 21,00 MDL (42%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Omul invizibil ?Omul invizibil?, un punct de reper al literaturii SF, a fost publicat de Wells in 1897, prima data sub forma de foileton, intr-o revista. Personajul principal, Griffin, un savant cu spirit iscoditor, dezvolta o teorie potrivit careia orice om poate deveni invizibil daca indicele de reflexie ii este modificat.

El incearca chiar pe pielea lui aceasta teorie, insa isi da seama ca fenomenul este ireversibil. Innebunit de furie ca e condamnat sa ramana invizibil pentru tot restul vietii, incearca sa-si ascunda handicapul invelindu-si corpul cu fase, devine din ce in ce mai retras, isi alunga apropiatii din preajma si spera ca va gasi in cele din urma o cale de scapare.

Cartea a inspirat mai multi regizori de film, dar pelicula recenta semnata de Paul Verhoeven, cu Kevin Bacon in rolul principal, este cea mai insemnata si se lauda cu o nominalizare la Oscar.

Razboiul lumilor ?Razboiul lumilor?, un succes fulminant semnat de H.G. Wells, are o tema incredibil de moderna, fiind, se pare, primul roman in care este descris un posibil conflict intre pamanteni si locuitorii altei planete din galaxie.

Cu toate acestea, cativa critici au interpretat mesajul cartii cu totul diferit, imaginandu-si ca martienii sunt un cod si crezand ca autorul ar fi vrut sa descrie, de fapt, imperialismul britanic.

Cartea urmareste doua fire epice, unul despre venirea martienilor, celalalt despre Pamantul cazut sub stapanirea fortelor extraterestre

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 480
Editura: Adevărul
Apariția: 2010
ISBN: 9786065391629
Dimensiuni: 13 x 21 cm
Greutatea: 0.5800

Pareri