Biblia Pierdută

Biblia Pierdută
278,00 MDL (65,08 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Trei crime macabre îi schimbă planurile profesorului Baker de la Universitatea Princeton aflat la Sighişoara pentru o conferinţă de istorie.

Cea mai controversată figură a Europei de Est, Vlad Ţepeş, a finanţat un proiect ambiţios care avea sa schimbe faţa întregii lumi. Proiectul: multiplicarea unui mesaj menit a fi descifrat doar de anumiţi iniţiaţi. În 1455 codul este ascuns în prima lucrare tipărită vreodată: Biblia B42 cunoscută şi ca Biblia lui Gutenberg. 

O adevărată odisee cuturală care îmbină desăvârşit momente de umor fin, episoade de suspans autentic, mesaje ascunse şi coduri secrete minuţios construite, cartea eveniment a anului captivează de la prima propoziţie şi oferă o experienţă literară de neegalat.

 

Recenzii


 
Istoria nu a fost niciodată mai bine îmbinată cu spaimele prezentului.” -- Simona Epuran, Cleveland State University
 
„Arta suspansului lui Dan Brown întâlnește cultura enciclopedică și umorul lui Umberto Eco.”-- Calvin Moore, Harvard University
 
„Un puzzle de o inteligență diabolică. Cea mai bună carte despre conspirații din ultimii ani.”-- Catherine Melissa Park, Columbia University
 
  

Despre Autor


 

Igor Bergler a studiat, în perioada 1991 - 1995, regie de film la Berlin, iar, între 1993 - 1997, comunicaţii audiovizuale, la Academia de Teatru şi Film Bucureşti. Are în palmares şapte scurtmetraje, două mediumetraje şi două lungmetraje, în calitate de regizor şi scenarist.

A fost, de asemenea, redactor şi realizator de emisiuni.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 544
Editura: Rao
Apariția: Octombrie 2015
ISBN: 978-606-609-893-9
Dimensiuni: 16,5 x 24 cm
Greutatea: 0.6500

Pareri