Biblia Cancerului de Sân. Totul despre Sân

Biblia Cancerului de Sân. Totul despre Sân
252,00 MDL (56,50 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Biblia Cancerului de Sân. Totul despre Sân cea de-a cincea ediție a ghidului scrisă de dr. Susan Love, care se bucură de o mare autoritate, aduce o notă nouă de optimism bazată pe informaţiile recente oferite de cercetarea fundamentală.

în primul rând, nu toate formele de cancer sunt identice. Determinând subtipul de cancer, tratamentele pot fi personalizate pentru a corespunde fiecărui caz. Personalizarea nu presupune numai rezultate mai bune, ci, în egală măsură, asigură femeile că vor putea evita medicamentele care nu sunt eficiente şi pot chiar să le dăuneze.

O a doua mare cotitură în înţelegerea cancerului mamar o constituie faptul că, în fond, celulele nu funcţionează izolat. Pentru ca un cancer să se dezvolte, este nevoie de mai mult decât o singură celulă cu mutaţii. Mediul din jur, vecinătatea ei, trebuie să o hrănească.

O celulă malignă situată într-un mediu sănătos, de obicei, va rămâne în stare latentă, dar dacă vecinătatea se modifică, este foarte posibil să apară probleme. Această descoperire a condus la o manieră nouă de abordare a factorilor de risc, a screening-ului şi a tratamentului, care a determinat o ameliorare atât a supravieţuirii, cât şi a calităţii vieţii.

Editia de fata, complet actualizata si revizuita, a fost cu totul restructurata pentru a reflecta aceste schimbari si alte modificari promitatoare privind tratamentul cancerului de san.

Cu explicatii clare, minutioase si „abordarea apropiata, care iti da incredere“ (Journal of the American Medical Association), dr. Love furnizeaza informatii esentiale si o indrumare competenta pentru femeile care se confrunta cu un diagnostic, cu luarea unor decizii in privinta tratamentului sau a unor masuri de preventie.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 688
Apariția: 2012
ISBN: 606-15-0152-8
Dimensiuni: 17 x 23,5
Greutatea: 0.5500

Pareri