Beyond the Story: 10 ani de poveste BTS (LIVRARE: 15 ZILE)

La comandă

Livrare în decurs de 15 zile!

Vă mai recomandăm

Setul de 3 cărți Anne de la Green Gables
Preț special 480,00 MDL Preț standard 600,00 MDL
                                                                 Anne de la Green Gables. Volumul 1 din seria „Anne de la Green Gables”

Lucy Maud Montgomery

199,00 MDL

Descriere

Beyond the story: 10 ani de poveste BTS, BTS si Myeongseok Kang  

PRIMA CARTE OFICIALA

Publicata pentru a sarbatori cea de-a 10-a aniversare a trupei BTS, cartea ne dezvaluie povesti pe care nu le stiam inclusiv fotografii nepublicate pana acum, coduri QR ale videoclipurilor si toate informatiile despre albumul aniversar BTS. 

Dupa debutul din 13 iunie 2013, BTS sarbatoreste in iunie 2023 cea de-a 10-a aniversare. In aceasta perioada semnificativa, trupa a ajuns la apogeu, devenind un artist iconic la nivel mondial, iar in prima sa carte oficiala priveste inapoi la drumul parcurs. Astfel, BTS continua sa construiasca zile mai luminoase si alege sa faca inca un pas pe o cale neabordata de nimeni pana acum. 

Membrii BTS impartasesc povesti personale, din culise, despre calatoria lor de pana acum, prin interviuri si mai mult de trei ani de documentare aprofundata realizata de catre Myeongseok Kang, care a scris in diferite publicatii despre K-pop si alte culturi pop coreene. Prezentate cronologic in sapte capitole de la debutul BTS pana in prezent, vocile si opiniile lor luminoase se armonizeaza pentru a spune o poveste sincera, plina de viata si profunda. In interviurile individuale care au fost realizate fara camera sau machiaj, ei isi explica parcursul muzical din mai multe unghiuri si discuta semnificatia acesteia.

In plus, caryea este deschisă cu portretele membrilor trupei BTS ca persoane si artisti, iar pe tot parcursul volumului sunt fotografii conceptuale, liste cu melodiile tuturor albumelor anterioare si peste 330 de coduri QR. Ca trupa de artisti digitali, BTS a comunicat cu lumea prin intermediul internetului si aceasta carte le permite cititorilor sa acceseze online imediat trailere, videoclipuri si multe altele pentru a avea o intelegere complexa a tuturor momentelor cheie din istoria BTS. Completata cu o cronologie a tuturor reperelor majore, BEYOND THE STORY este o arhiva remarcabila – contine cu adevarat totul despre BTS intr-un singur volum.  

 

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 512
Apariția: 2023
Coperta: Copertă moale