Despre Bestseller Publishing


Bestseller Publishing este o platformă editorială a librăriei online Bestseller.md. Scriitori afirmați, dar și debutanți sunt invitați să beneficieze de serviciile noastre de digitalizare și comercializare a lucrărilor literare în format ebook.

Considerăm că multe talente s-au pierdut din cauza refuzurilor date de edituri debutanților. Oferim doar un exemplu în care un talent literar putea fi pierdut - William Paul Young, un autor canadian a scris o carte pentru cei șase copii și o mână de prieteni apropoați - The Shack (Baraca). Încurajat de prieteni, a propus editarea cărții, fiind respinsă de 26 de edituri. Young a hotărât să publice desinestătător cartea, care peste câțiva ani devenea bestseller internațional, fiind vândută în peste 6 milioane de exemplare și tradusă în 30 de limbi.

O altă bună parte din autori, care se bucură de un anumit succes, folosesc timpul de creație căutând sponsori pentru publicarea cărților. Considerăm că autorii trebuie să-și direcționeze toată energia spre a scrie cărți bune, iar publicarea și promovarea să o lase pe seama noastră, domeniu în care investim și avansăm permanent.

Decide acum să nu mai ții manuscrisul în sertar sau să aștepți în zădar un răspuns pozitiv de la edituri.

Publică cu Bestseller Publishing și beneficiază de serviciile noastre pentru ca lucrarea ta să devină un bestseller național sau chiar internațional!

Trimite lucrarea ta pe poșta electronică - info[at]bestseller.md, iar noi ne vom ocupa de toate celelalte detalii pentru ca în scurt timp mii de utilizatori ai librăriei online Bestseller.md să înceapă să procure cartea ta, primind în schimb recunoaștere publică și remunerare pe măsura vânzărilor.


Contacte și Rechizite Bancare


 

str. Drumul Viilor nr.36, ap.36, mun. Chișinău, MD-2021
Tel.: 022 28-68-57, 068-110-282, 069-665-880
E-mail: info[at]bestseller.md

S.C. Bionstil S.R.L.
Cod fiscal: 1007605004247
Cont de decontare: 22511004824
BC ”Moldova Agroindbank” S.A., filiala Cimișlia
Cod bancar: AGRNMD2X782


Vezi și


 

- Programul de Afiliere Bestseller.md

- Cărți la Nuntă: Biblioteca Familiei pentru întreaga viață

- Despre eBooks

- Valorile Bestseller.md