Biblioteca Adevărul, Vol. 63. Ben Hur

Biblioteca Adevărul, Vol. 63. Ben Hur

Preț de Listă: 50,00 MDL

Preț: 29,00 MDL

Economisești: 21,00 MDL (42%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Descrierea Cărții

După câte se pare, cartea lui Lew Wallace a fost şi prima carte pe o temă religioasă care a primit binecuvântarea Bisericii Catolice, după ce Papa Leon al XlII-lea a citit povestea cuprinsă în paginile ei.

Iuda, personajul central al romanului, un prinţ evreu al seminţiei lui Hur, trăieşte in ţinutul Ierusalimului, chiar în perioada naşterii lui lisus Hristos. Copil fiind, Iuda se împrieteneşte cu Messala, fiul unui colector roman de taxe. Cei doi sunt de nedespărţit până în clipa în care copilul roman este trimis în capitala Imperiului pentru a-şi efectua studiile. îndoctrinat cu idei imperialiste, Messala revine în Ierusalim şi, reîntâlnindu-l pe prietenul său din copilărie, îl persiflează pe motiv că acesta nu abandonase religia iudaică, ceea ce l-ar fi ajutat să se integreze mult mai bine în structurile imperiului.

În opinia lui, Iuda ar fi trebuit să înţeleagă că ultima modă a lumii în care trăiau era aceea de a fi un cuceritor. Inclusiv relaţiile amoroase se bazau pe această mentalitate. Simţindu-se adânc insultat, Iuda face din răzbunare un obiectiv al existenţei sale, urmărind să obţină revanşa atât împotriva lui Messala, cât şi a întregului imperiu, dar asta numai după ce destinul îl supune unor grele încercări.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Ben-Hur
Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 512
Editura: Adevărul
Apariția: 2010
ISBN: 978-606-539-134-5
Dimensiuni: 13 x 21 cm
Greutatea: 0.6200

Pareri