Bătăile unei inimi transparente

Daria Badea

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Produs disponibil în:

Chișinău

Descriere

Romanul urmărește povestea lui Lucille Willson, o tânără de 18 ani care se confruntă cu moartea celui mai bun prieten al ei, Ryan Hall. De la un capitol la altul trecem de la o emoție la alta, de la pierdere la o amintire dulce-amară, până la sentimentul liniștitor de regăsire.

„Bătăile unei inimi transparente” este despre prietenie și iubirea față de aproape, dar și despre iertarea și înțelegerea față de propriul suflet.
Lucille nu este un om perfect, dar cumva, în haosul ei, liniștea dinainte de furtună nu anunță ape tulburi, ci un simplu moment de plutire cu fața către cer și cu încrederea că putem înota. Lucille a reușit să ajungă la mal și te invită și pe tine, cititorule, să înoți alături de ea.

„Bătăile unei inimi transparente” reprezintă o scrisoare de mult pier- dută pe care, fără să îmi dau seama pe moment, am trimis-o către mine, cea de acum. Aceasta reprezintă un dialog deschis atât cu propriul suflet cât și cu orice persoană care îi răsfoiește paginile.

„Am început această carte la vârsta de 16 ani, din dorința de a mă înțelege și de a-mi găsi liniștea. Am terminat lucrarea ca să fac același lucru și pentru alte persoane. Dacă stau și cuget mai bine, cartea este despre toate perspectivele sufletului și lasă un final deschis pentru cele pe care nu le-am descoperit încă despre noi.”

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 396
Apariția: 2023
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm
ISBN: 978-9975-77-446-8