Bastarda Istanbulului (Top 10+) [Carte de Buzunar]

Bastarda Istanbulului (Top 10+) [Carte de Buzunar]
140,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore
  • În Moldova: 2-3 zile

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

    • 12 persoane au cumpărat acest produs.

Descriere

Traducere din limba engleza si note de Ada Tanasa.

Populat de figuri feminine puternice si de neuitat, Bastarda Istanbulului este un roman fascinant in care se impletesc libertatea si opresiunea, realul si fantasticul, memoria si uitarea. Lumea orientala, cu exotismul si traditionalismul ei, si cea occidentala, cu pragmatismul si independenta sa, se intilnesc pe neasteptate din dorinta nestavilita a doua tinere fermecatoare si nonconformiste – Asya si Armanoush – de a risipi misterul ce le invaluie radacinile familiale si de a-si descoperi propria identitate.

Bastarda Istanbulului nu este insa cartea unei singure povesti. In cuprinsul sau, scriitoarea tese cu maiestrie firele unui sir nesfirsit de istorii care se ramifica, se pierd o clipa in negura trecutului, ies din nou la suprafata, se intersecteaza, se unesc.

 

Recenzii

„O poveste complexa, ironica, dramatica si indrazneata, care poate fi citita, in acelasi timp, ca o reflectie despre puterea tamaduitoare a compasiunii, ca un stralucit roman de idei, ca o poezie de dragoste inchinata Istanbulului si ca o satira senzuala si provocatoare.” - Booklist


Despre Autor

Elif Shafak, una dintre marile revelatii ale litera­turii turce contemporane, s-a nascut in Franta, la Strasbourg, in 1971. A studiat relatiile internationale la Middle East Technical University din Ankara, iar in prezent este profesor la Departamentul de Studii despre Orientul Apropiat al Universitatii din Arizona. Scrise in turca sau engleza si traduse deja in nume­roase limbi, romanele sale se bucura de un succes considerabil, la fel ca si volumele sale de povestiri sau non-fictiune.

La Editura Polirom au mai aparut: Sfintul nebuniilor incipiente (2009) si Cele patruzeci de legi ale iubirii (2011).

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 432
BRAND: Polirom
Apariția: Martie 2014
ISBN: 978-973-46-2791-2
Dimensiuni: 10.6 x 18 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri