Bărbați care Urăsc Femeile. Milennium 1

Bărbați care Urăsc Femeile. Milennium 1
235,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore
  • În Moldova: 2-3 zile

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

    • 3 persoane au cumpărat acest produs.

Descriere

Traducere din suedeză de Elena-Maria Morogan.

Mikael Blomkvist, un jurnalist căzut în dizgraţie, este angajat să facă investigaţii asupra unui caz neobişnuit. însă când acesta face legătura între dispariţia Harrietei şi un lanţ de crime terifiante, săvârşite cu 40 de ani în urmă, misiunea lui devine imposibil de finalizat fără ajutorul unui asistent. Lisbeth Salander, o tânără de 24 de ani, cu o înfăţişare de hacker şi o inteligenţă de geniu.

Bestseller Internațional

Trilogia Milennium a scriitorului suedez Stieg Larsson a devenit Bestseller Internațional, fiind vândută doar în Suedia în peste 2 milioane de exemplare. În Franța se vând circa 3000 de exemplare zilnic, iar în Statele Unite și Marea Britanie achiziționarea drepturilor de publicare a generat lictitații fabuloase.

Recenzie

Millennium de Stieg Larsson a detronat thrillerul anglo-saxon. Este o trilogie extraordinară din toate punctele de vedere: dimensiune, personaje inedite, intrigă complexă ce punctează teme ale lumii contemporane. Millennium este unul dintre rarele romane poliţiste care m-au făcut să mă trezesc în miezul nopţii pentru a continua lectura.” - Pascal Bruckner

”Un titlu menit să spargă topurile...O poveste fascinantă, credibilă şi, mai presus de toate, o eroină de o extraordinară originalitate!” - Literary Review

Trilogia Millennium l-a făcut pe Pascal Bruckner să exclame că thrillerul anglo-saxon a fost detronat. De către suedezul Stieg Larsson.

Era 2004. Jurnalistul Larsson a murit subit în urma unei crize cardiace, la vârsta de 50 de ani. Imediat după ce a predat editorului seria de trei romane Millennium, însumând aproape 2000 de pagini. Era începutul unui succes editorial. în ţările nordice, „nicio carte în afară de Biblie nu a mai înregistrat astfel de vânzări".

Mikael Blomkvist, personajul central, este jurnalist de investigaţie al revistei Millennium. Ai toate componentele pentru un roman de succes. Suspans. Investigaţii în cadrul unei familii. Ţări diferite. Societăţi comerciale. Create ca o păpuşă rusească. Pe întreg globul. Dar neatinse. Lăsate parcă să-şi aştepte ceasul decisiv. Jurnalişti sinceri în investigaţiile lor, dar traşi pe sfoară de puternicii acestei lumi. Pentru naivitatea lor. Iubiri ratate. Incesturi. Complexe oedipiene. Triunghiuri amoroase. Hackeri care, după ce sustrag hard diskul, se plictisesc să citească cei „şase megabiţi de tâmpenii".

Stieg Larsson parcă s-a despăgubit în aceste romane pentru numărul de semne limitat din spaţiul jurnalistic. A oferit cu lux de amănunte diferite subiecte, care au un atu. Se unesc într-un roman poliţist de bună calitate.”

-- Gheorghe Erizanu, editor, autorul lucrării ”Ce spun cărțile”

Vezi Trailerul Ecranizării

Despre Autor

Stieg Larsson a fost un jurnalist suedez. A murit în 2004, în mod neaşteptat, în urma unei crize cardiace, la vârsta de 50 de ani, imediat după ce apucase să-i predea editorului său Millennium, o serie de trei romane, însumând 1935 de pagini.

Millennium a devenit între timp un fenomen editorial. În ţările nordice, nici o carte în afară de Biblie nu a mai înregistrat astfel de vânzări!


Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Man som hatar kvinnor
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 678
BRAND: Trei
Apariția: 2008
ISBN: 978-973-70-7220-7
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.6400

Pareri