Barack Obama. O Alegere Istorică [Copertă moale]

Barack Obama. O Alegere Istorică [Copertă moale]
48,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Descrierea Cărții

Alegerea lui Barack Obama marchează mai mult decât o simpla schimbare de decor pe scena politica internaţională. Se vorbeşte tot mai des despre „fenomenul Obama” nu numai în Statele Unite, ci şi întreaga lume.

Evan Thomas îşi propune să explice cum s-a ajuns la momentul deciziei istorice din data de 4 noiembrie 2008, oferind o analiză în profunzime a principalelor strategii şi etape ale luptei electorale – bătălia strânsă dintre Hillarz Clinton şi Barack Obama pentru obţinerea nominalizării din partea Partidului Democrat, revenirea în forţă a veteranului Jhon McCain, intrarea explozivă în joc a guvernatorului de Alaska, Sarah Palin. Cartea dezvăluie în exclusivitate multe dintre dedesupturile campaniei.

Recenzie Bestseller.md

O carte din care veți afla detalii interesante din campania prezidențială din 2008 așa precum filemele preferate ale candidaților, atmosfera din echipele lui Obama și McCain, motivele pentru care au fost aleși Biden și Palin în calitate de candidați pentru vicepreședinte al SUA, pregătirea pentru dezbaterile TV, ziua alegerilor și ce a urmat după aceasta.

Recenzii

„O relatare bine documentată, echidistantă, scrisă cu îndemânare de jurnaliţtii politici de la Newsweek, contribuind la conturarea imaginii de erou ce i-a fost atribuită în ultimul timp lui Barack Obama.”- New York Times Book Review

„O cronică Obiectivă a campaniei prezidenţiale din 2008 şi a victoriei lui Barack Obama, vorbind atât despre strategiile electorale, cât şi despre gafele de proporţii, oferind portrete ale principalilor jucători de pe scena politică, dar şi detalii din culisele campaniei.” - Booklist

Despre Autor

Evant Thomas este jurnalist la Newsweek şi scriitor de succes. A câştigat numeroase premii de presă, printre care National Magazine Award în 1998, pentru o anchetă jurnalistică pe marginea scandalului Monica Lewinsky. Printre celelalte cărţi ale sale se numără o biografie a lui Robert Kennedy, precum şi bestsellerul Sea of Thunder (2006).

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: A Long Time Coming: The Inspiring, Combative 2008 Campaign and the Historic Election of Barack Obama
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 168
Editura: Litera
Apariția: 2009
ISBN: 978-973-675-593-4
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.1600

Pareri

Părerile Clienților 1 item(s)

Recomand cartea tuturor celor interesați de politica din Statele Unite
Mi-a plăcut comparația făcută de autor dintre Obama și Lincoln. Ambii au venit din familii modeste, fără o experiență în politica din Washington D.C., dar având școala vieții și o mare dorință de a uni națiunea în perioade de criză.

De asemenea, Obama și Lincol ca oratori buni și-au scris majoritatea discursurilor. Parerea lui Ion Bargan / (Plasată la data 26.02.2012)