Baraca

Baraca
124,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Bestseller Internațional

Potrivit editurii Kerigma din Oradea, România, cartea Baraca de Wm. Paul Young s-a vândut în peste 6 milioane de exemplare doar în Statele Unite. Cartea a fost tradusă în 30 de limbi, după ce a devenit Bestseller New York Times și USA Today.

Descrierea Cărții

Într-o vacanţă cu familia, fiica cea mai mică a lui Mackenzie Allen Philips, Missy, este răpită. în pădurile din Oregon, într-o baracă abandonată, se descoperă indicii că fetiţa ar fi fost omorâtă cu sălbăticie. Patru ani mai târziu, aflat sub povara Marii Tristeţi, Mack primeşte un bileţel suspect, aparent din partea lui Dumnezeu, prin care este invitat la baracă pentru un weekend.

Fără să fie sigur că e bine ce face, într-o după-amiază de iarnă soseşte la baracă, locul celor mai întunecate coşmaruri ale sale. Ceea ce va găsi aici îi va schimba viaţa pentru totdeauna.

Într-o lume în care religia pare să devină pe zi ce trece tot mai irelevantă, Baraca ridică întrebarea cu care toţi ne confruntăm: „Unde este Dumnezeu într-o lume încercată de atâta suferinţă?" Răspunsurile pe care le primeşte Mack te vor surprinde şi, probabil, te vor transforma în aceeaşi măsură în care l-au transformat pe el. îţi vei dori ca toţi cei pe care-i cunoşti să citească această carte.

Recenzii

„Baraca este cel mai captivant roman pe care l-am citit în ultimii câţiva ani. Împreună cu soţia mea, întorcând paginile, am zâmbit, am plâns şi ne-am pocăit de propria noastră lipsă de credinţă. Baraca vă va face să vă doriţi cu ardoare prezenţa lui Dumnezeu." - Michael W. Smith, artist

„O poveste care se citeşte precum o rugăciune - precum cea mai bună rugăciune, plină de uimire, de sinceritate şi de emoţii neaşteptate. Citind-o, am „avut sentimentul că mă aflu în părtăşie cu Dumnezeu. Dacă e să citiţi un singur roman anul acesta, citiţi Baraca." - Mike Morrell, Zoecarnate.com

Mai multe detalii pe site-ul cărții www.theshackbook.com

Video despre Carte

Despre Autor

William Paul Young este un autor canadian, cunoscut pentru bestsellerul internațional The Shack (Baraca). S-a născut în Canada, dar a fost crescut de pârintii lui misionari într-un trib din Noua Guinee. A început să scrie pentru a crea cadouri unice pentru prietenii săi, până când soția sa l-a îndemnat să scrie ceva pentru cei șase copii ai săi.

Manuscrisul, care mai târziu a devenit Baraca a fost conceput doar pentru cei șase copii și o mână de prieteni apropoați. Cartea a fost tipărită inițial în doar 15 exemplare. Încurajat de prieteni, a propus editarea cărții, fiind respinsă de 26 de edituri. Young a creat împreună cu prietenii săi propria editură în anul 2007 Winbloud Media cu care a editat cartea. Cheltuind doar 200 dolari pentru promovare, cartea a devenit în scurt timp bestseller New York Times.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: The Shack
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 225
Editura: Kerigma
Apariția: 2009
ISBN: 978-973-8960-25-1
Dimensiuni: 14,5 x 21 cm
Greutatea: 0.2380

Pareri