Băiatul care voia să-și construiască lumea

Băiatul care voia să-și construiască lumea

Preț de Listă: 190,00 MDL

Preț: 171,00 MDL

Economisești: 19,00 MDL (10%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 299 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Faceți cunoștință cu Alex, un tată aflat în derivă. Își iubește soția, pe Jody, dar a uitat cum să i-o arate. Își iubește fiul, pe Sam, dar nu-l înțelege. Ceva tre­buie să se schimbe. Iar schimbarea trebuie să vină chiar de la Alex.
Faceți cunoștință cu Sam, un băiat de opt ani, frumos, uimitor, autist. Pentru el, lumea e un puzzle pe care nu-l poate rezolva singur.
Dar când Sam începe să joace Minecraft, se des­chide o lume în care Alex și fiul său se pot descoperi atât pe ei înșiși, cât și unul pe celălalt… E oare posibil ca această familie dezbinată să-și construiască iarăși o viață împreună, pas cu pas?

"Lectura acestei cărți te va trece printr-o mulțime de stări și emoții pe care fie toc­mai le-ai experimentat ca părinte, fie îți aduci aminte că le-ai trăit demult, pe când erai copil. Keith Stuart ne reamintește atât de frumos un lucru pe care n-ar trebui să-l uităm niciodată: că nu e absolut nimic în neregulă să fii altfel." - Alex Zamfir, autorul cărții Cel mai bun tată

"Un roman minunat, înduioșător și profund despre familie, prietenie și iubire." - Daily Mail

"Un subiect delicat, descris cu foarte multă sinceritate." - The Guardian

"O poveste nespus de frumoasă." – Heat

"Amuzant, bine construit și scris cu imensă empatie. M-a încântat." - Graeme Simsion, autorul romanului Proiectul Rosie


Keith Stuart scrie despre jocurile video pentru publicația The Guardian. A lucrat la revista de mare impact Edge, îna­inte să devină freelancer și să se ocupe de fenomenul jocurilor video pentru publicații precum The Official PlayStation Magazine, PC Gamer și T3. De asemenea, a scris despre arta digitală și interactivă pentru revista Frieze.

Băiatul care voia să-și construiască lumea, romanul său de debut, este o poveste despre un tată care vrea să comunice cu fiul lui autist; un tată care a uitat cum să se joace. O poveste despre cum să lăsăm lucrurile să se întâmple, despre ce înseamnă să fii copil – în felul acesta a învățat Keith ce este cel mai important în viața sa, începând cu propriul fiu.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: A Boy Made of Blocks
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 464
Editura: Trei
Apariția: 2016
ISBN: 978-606-40-0021-7
Dimensiuni: 130 x 210 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri