Aventurile unei Lady

Aventurile unei Lady

Preț de Listă: 79,00 MDL

Preț: 63,20 MDL

Economisești: 15,80 MDL (20%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 299 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

"Uneori, chiar și cea mai bine-crescută lady tânjește după aventură. Cu toate acestea, domnișoara Sarah Clarke-Townsend se pune în mare primejdie când, dând dovadă de prezenţă de spirit și de mult curaj, pretinde că este sora ei geamănă, Mariah, ducesă de Ashton, pe care un grup de răufăcători au plănuit să o răpească. Gestul ei ar putea să o coste chiar viaţa dacă răpitorii vor descoperi înșelăciunea...

Cu multă vreme în urmă, Rob Carmichael a renunţat la traiul plin de privilegii și a întors spatele moștenirii de drept, devenind om al legii.

Găsindu-se întâmplător în vizită la prietenul său, ducele de Ashton, Rob află despre răpirea lui Sarah și pornește spre Irlanda într-o misiune de salvare. Dar, deși reușește să o elibereze din mâinile răpitorilor, întoarcerea se dovedește mai dificilă decât anticipase; căci nici hainele bărbătești în care se deghizează Sarah pentru a-i înșela pe urmăritori, nici distanţa pe care cei doi își impun să o păstreze nu sunt de ajuns să împiedice atracţia irezistibilă care le va complica existenţa într-un mod în care nici unul nu s-a așteptat vreodată.

 

Mary Jo Putney este unul dintre cei mai bine vânduți autori americani de ficțiune romantică, bucurându-se de o prezență permanentă în topurile New York Times, Wall Street Journal și Publishers Weekly.

Printre distincțiile primite se numără premiul RITA al Asociației Scriitorilor de Romane de Dragoste din America, Premiul Golden Leaf, pentru cel mai bun roman istoric de dragoste și Premiul pentru întreaga carieră acordat de Romantic Times.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Sometimes a Rogue
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 368
Editura: Lira
Apariția: Septembrie 2013
ISBN: 978-606-686-355-1
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.3200

Pareri