Aventura, Vol. 04. Aventurile lui Tom Sawyer

Aventura, Vol. 04. Aventurile lui Tom Sawyer

Preț de Listă: 50,00 MDL (12,50 RON)

Preț: 25,00 MDL (6,25 RON)

Economisești: 25,00 MDL (6,25 RON) (50%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Descrierea Cărții

Umorul debordant dublat de o ironie subtilă, ritmul alert al povestirii potenţat de descrieri pline de culoare ale sudului Statelor Unite şi de nostalgia după vremurile fericite ale copilăriei, fina analiză a societăţii americane de la sfârşitul secolului al XIX-lea au făcut însă ca romanul  lui Mark Twain să transceandă  magicul şi inocenţa proprii literaturi pentru copii, pentru a fi una dintre cele mai gustate cărţi de către cititorii de toate vârstele.

Descrierea Colecției

Aventura este o nouă colecţie dedicată copiilor şi adolescenţilor pasionaţi de lectură şi reuneşte unele dintre cele mai importante titluri din literatura pentru copii, scrise de Charles Dickens, Mark Twain, Lewis Carroll, Karl May, Arthur Conan Doyle și Emilio Salgari.

Literatura de aventuri s-a bucurat dintotdeauna de un public cititor pasionat şi foarte numeros, fiind caracterizată printr-o mare varietate tematică. De asemenea, contribuie la dezvoltarea imaginaţiei copiilor şi a adolescenţilor, a unor trăsături pozitive de caracter: curaj, dorinţă de cunoaştere şi explorare, perseverenţă. Citind aceste cărţi, tinerii vor putea trăi viaţa a zeci de personaje şi vor putea ieşi din poveşti îmbogăţiţi de experienţe palpitante.

Despre Autor

Mark Twain (n. 30 noiembrie 1835 – 21 aprilie 1910) a fost un scriitor, satirist și umorist american, autorul popularelor romane „Aventurile lui Tom Sawyer”, „Prinț și cerșetor”, „Aventurile lui Huckleberry Finn” și „Un yankeu la curtea regelui Arthur”.

În ciuda problemelor sale financiare, Twain a fost renumit pentru umorul și buna sa dispoziție, datorită cărora s-a bucurat de o popularitate imensă în întreaga lume. La apogeu, el a fost probabil cel mai popular american din acea vreme. - Wikipedia

Detaliile Produsului

Titlu Original: The Adventures of Tom Sawyer
Grupa de Vârstă: 9-12 ani, 13-18 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 400
Editura: Adevărul
Apariția: 2009
ISBN: 978-606-539-947-1
Dimensiuni: 13 x 22 cm
Greutatea: 0.4700

Pareri