Avantajul Inechitabil. Puterea Educaţiei Financiare

Avantajul Inechitabil. Puterea Educaţiei Financiare

Preț de Listă: 327,00 MDL (81,75 RON)

Preț: 228,00 MDL (57,00 RON)

Economisești: 99,00 MDL (24,75 RON) (30%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

O perspectivă asupra banilor care depăşeşte şi contrariază opiniile curente, Kiyosaki şi-a câştigat reputaţia de autor şi antreprenor sincer, direct şi pragmatic. El consideră că sfatu­rile clasice care pledează pentru economisirea banilor, obţinerea de diplome pentru căpătarea unui loc de muncă bun şi investirea pe termen lung într-un portofoliu diversificat constituie tot atâtea exemple de decizii nefericite şi păguboase, mai ales în contextul actualei crize economice globale.

Analizându-şi propria experienţă de viaţă, Kiyosaki le recomandă tuturor — în special tinerilor şi antreprenorilor — să urmeze cursuri de educaţie financiară adaptate la lumea reală, întrucât sistemul tradiţional de învăţământ îi obişnuieşte de mici pe oameni cu o gândire financiară nesănătoasă. Ceea ce școala nu te învață niciodată despre bani Ca întotdeauna, Robert Kiyosaki îi îndeamnă pe oamenii din întreaga lume să nu mai accepte orbeşte ideea că sunt condamnaţi să se lupte toată viaţa pentru supravieţuire. Educaţia financiară autentică reprezintă singura cale de a-ţi asigura viaţa pe care o doreşti, pentru tine şi familia ta.

Robert Kiyosaki te încurajează să schimbi singurul lucru care îţi stă de fapt în putere: propria persoană.

Această carte vorbeşte despre cele cinci avantaje pe care ţi le oferă o educaţie financiară autentică:

Avantajul inechitabil al cunoaşterii

Avantajul inechitabil al taxelor

Avantajul inechitabil al datoriilor

Avantajul inechitabil al riscului

Avantajul inechitabil al compensaţiei

Într-un autentic stil Rich Dad, Robert Kiyosaki te provoacă să compari două puncte de vedere opuse şi să experimentezi în practică felul în care puterea adevăratei educaţii financiare îţi asigură un avantaj inechitabil. Robert Kiyosaki a schimbat viziunea despre bani a zeci de milioane de oameni din întreaga lume. Oferind puncte de vedere care adeseori contrazic învăţăturile tradiţionale, Robert şi-a câştigat reputaţia de om care vorbeşte sincer, fără menajamente şi cu mult curaj. 

Este considerat drept unul dintre cei mai pasionaţi susţinători ai educaţiei financiare. De-a lungul timpului, autorul a testat el însuşi aceste idei originale. În carte sunt explicaţi paşii ce ajută educaţia tradiţională să ajungă în zona cunoaşterii aplicate, care generează rezultate măsurabile. 

 

Despre Autor


 

Robert T. Kiyosaki este cunoscut ca autor al cărţii Tată bogat, tată sărac — cartea numărul #1 din toate timpurile în domeniul finanţelor personale — care a constituit o provocare pentru toţi şi a schimbat felul în care se gândesc la bani milioane de oameni din întreaga lume. Titlurile seriei Tată bogat ocupă patru din primele zece locuri în topul Nielsen Bookscan List’s Life-to-Date Sales, numai pentru perioada 2001-2008, iar Kiyosaki a fost un invitat obişnuit al unor showuri de televiziune, cum ar fi Larry King Live sau Oprah,şi multe alte emisiuni şi publicaţii.

Cu o perspectivă asupra banilor şi a investiţiilor care contrazice de multe ori învăţăturile convenţionale, Kiyosaki şi-a câştigat reputaţia unui om care vorbeştedirect, cu îndrăzneală şi curaj. Punctul său de vedere, conform căruia sfaturile „vechi“ — găseşte-ţi un loc de muncă, econo­mi­seşte bani, scapă de datorii, investeşte pe termen lung şi diversifică — sunt sfaturi „proaste“ (atât depăşite, cât şi greşite), înfruntă statu quo-ul. Afirmaţia sa: „Locuinţa ta nu este un activ“ a generat controverse, dar s-a dovedit corectă pentru mulţi proprietari de locuinţe în momentul exploziei balonului speculativ imobiliar.

Tată bogat, tată sărac este bestsellerul care s-a aflat cel mai mult timp în top pe toate cele patru liste care raportează către Publishers Weekly — The New York Times, Business Week, The Wall Street Journal şi USA Today — şi a fost numit de către USA Today cartea despre bani numărul #1, doi ani la rând. Tradusă în 51 de limbi şi disponibilă în 109 ţări, seria Tată Bogat s-a vândut în peste 28 milioane de exemplare în întreaga lume şi a dominat listele de bestselleruri din Asia, Australia, America de Sud, Mexic şi Europa. În 2005, Kiyosaki a intrat în Amazon.com Hall of Fame ca unul dintre primii 25 autori de best-selleruri. Până acum au apărut 27 titluri în seria Tată Bogat. În 2006, a făcut echipă cu Donald Trump şi au scris împreună De ce vrem să fii bogat. Doi oameni. Acelaşi mesaj (apărută la Curtea Veche Publishingîn 2008). A debutat ca numărul #1 în lista de best-selleruri a cotidianului New York Times.

Kiyosaki scrie rubrica bilunară, „Why the Rich Are Getting Richer“ pentru Yahoo! Finance şi o rubrică lunar intitulată „Rich Returns“, pentru revista Entrepreneur.
Printre cele mai noi cărţi ale sale, alături de cartea de faţă, se găseşte şi Rich Brother, Rich Sister, o carte biografică, scrisă împreună cu sora lui, Emi Kiyosaki.

Detaliile Produsului

Titlu Original: Unfair advantage: The Power Of Financial Education: What Schools Will Never Teach You About Money
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 296
Editura: Curtea Veche
Apariția: Septembrie 2014
ISBN: 978-606-588-726-8
Dimensiuni: 15 x 22,5 cm
Greutatea: 0.4840

Pareri