Avantajul încrederii in propriile Forțe și abilități. Antrenament de succes

Avantajul încrederii in propriile Forțe și abilități. Antrenament de succes

Preț de Listă: 286,00 MDL (71,84 RON)

Preț: 171,00 MDL (42,96 RON)

Economisești: 115,00 MDL (28,89 RON) (40%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Dacă ai avea garanția succesului ce ți-ai dori să faci cu viața ta? Care ar fi obiectivul cel mai măreț pe care ţi-ai propune să-l realizezi? Garanția succesului este data de nivelul încrederii tale în propriile forțe. Mărimea obiectivelor pe care ți le propui, energia şi determinarea cu care te concentrezi pe atingerea lor dar şi de nivelul de perseverență cu care depăşeşti fiecare obstacol, toate sunt determinate de nivelul încrederii tale în propriile forțe. Şi cu cât nivelul încrederii tale în propriile forțe este mai mare cu atât vei avea succesul garantat.

Citind această carte puternică și practică, construită pe o fundație realizată din experiență căpătată în urmă instruirii a peste 5 milioane de executivi şi tot atâția antreprenori ambițioși din peste 60 de țări, vei învață cum să-ți dezvolți încrederea în propriile forțe pentru a avea succesul garantat în orice sferă a vieții tale.

Brian Tracy îți ghidează atent pașii şi te asistă în construirea unei fundații solide a încrederii în propriile forțe și abilități descoperiind:

- Cum să trăiești în concordanță cu valorile tale pentru a ajunge tot ce poți fii tu mai bun

- Cum să-ți stabilești cu claritate obiectivele, cum să planifici pas cu pas realizarea lor și cum să obții victoria

- Cum să te dedici domeniului ales și să te angajezi în dezvoltarea ta permanență

- Cum să-ți programezi mintea subconștientă de a răspunde într-un mod pozitiv şi constructiv oricăror provocări de orice dificultate ar fi ele

- Cum să-ți minimizezi defectele și să-ți maximizezi calitățile pentru obținerea unor performanțe deosebite

- Cum să-ți dezvolți un nivel incredibil de curaj și perseverență

Cu dobândita încredere de nezdruncinat în propriile forțe vei ieşi din zona de confort şi-ți vei asuma riscuri, vei deveni o persoană de acțiune, vei depăşi orice obstacol, vei escalada orice înălțimi şi vei realiza orice obiectiv îți vei seta în minte.

 

Despre Autor

Brian Tracy deţine funcţiile de Chairman şi CEO la Brian Tracy International, o companie specializată în instruirea şi dezvoltarea persoanelor şi a organizaţiilor. E preşedintele Universităţii Brian Tracy şi ocupă poziţia de Chief Learning Officer al iLearning Global.com. Înainte de a-şi fonda propriile companii, a avut cariere de succes în marketing şi vânzări, investiţii, proprietăţi imobiliare, consultanţă în management şi alte câteva domenii conexe.

Are o experienţă profesională de 30 de ani în domenii precum economia, istoria, afacerile, filozofia şi psihologia.

Este autorul a peste 45 de cărţi care au devenit bestseller şi care au fost traduse în zeci de limbi. Printre cărţile sale apărute la Curtea Veche Publishing se numără: Viitorul depinde de tine (2003), Realizarea ţelurilor (2006), Schimbând gândirea, îţi schimbi viaţa (2006), Începe cu ce nu-ţi place (2008). 

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 254
Editura: Business Tech
Apariția: Martie 2014
ISBN: 978-973-8495-79-1
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3300

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: