Automasajul, Hidroterapia și Zooterapia. Terapii Alternative

Automasajul, Hidroterapia și Zooterapia. Terapii Alternative

Preț de Listă: 160,00 MDL (40,00 RON)

Preț: 80,00 MDL (20,00 RON)

Economisești: 80,00 MDL (20,00 RON) (50%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Avantajele lor sint de necontestat daca tinem cont ca aceste forme de tratament nu determina reactii adverse si sint usor de aplicat. Automasajul ajuta la imbunatatirea circulatiei sangvine, amelioreaza durerile cervicale, diminueaza depresiile, angoasele si stresul.

Hidroterapia foloseste apa ca agent terapeutic extern (dusuri, bai, comprese, impachetari) sau intern (cure cu ape minerale, de izvor, solarizate), in timp ce zooterapia are la baza ideea ca animalele (ciini, pisici, cai, delfini) si pasarile exotice pot avea un rol activ in imbunatatirea starii de sanatate a oamenilor, in special in cazul bolilor psihice, precum si in combaterea stresului.

Cuprins: Principalele exercitii de automasaj • Presopunctura • Utilizarea bilelor Qi gong pentru mentinerea sanatatii • Baile si influenta lor asupra organismului uman • Principalele tipuri de apa recomandate in hidroterapie pentru uz intern • Izvoare si fintini cu puteri tamaduitoare • Terapia cu ajutorul ciinilor, pisicilor, delfinilor, cailor

Despre Autor

Violeta Biro (n. 1941, Cernauti), absolventa a Facultatii de Chimie Industriala din Iasi; activitate stiintifica de cercetare in cadrul societatii Terom (Iasi) si la Institutul de Chimie din Cluj-Napoca.

A publicat: Dispersia controlata a produselor biologic active (1997); Aromaterapia (1999). La Editura Polirom au mai aparut: Terapii alternative. Aromaterapia, magia parfumului, cromoterapia si meloterapia (2002), Dietoterapia, aloeterapia, gemoterapia. Terapii alternative (2004) si Automasajul, hidroterapia si zooterapia. Terapii alternative (2006). In prezent sustine un ciclu de conferinte in cadrul Universitatii Populare din Cluj-Napoca pe domeniul terapiilor alternative.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 144
Editura: Polirom
Apariția: 2006
ISBN: 973-681-878-0
Dimensiuni: 13,5 x 20 cm
Greutatea: 0.2300

Pareri