Autobiografie - Eric Clapton

Autobiografie - Eric Clapton
227,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Cu ajutorul discret şi eficient al scriitorului "din umbră" Christopher Simon Sykes, Clapton reface fiecare pas al carierei sale, de la apariţiile timpurii cu Yardbirds şi Cream, la succesele sale solo. Clapton ne prezintă în detalii copioase şi obsesiile care i-au marcat viaţa, fie că a fost vorba de droguri şi alcool sau atracţia de nestăpânit pe care a simţit-o pentru Pattie Boyd, soţia unui alt "greu" al muzicii, prietenul său cel mai bun, George Harrison.

Pe alocuri, biografia capătă accente mai aşezate, atunci când autorul ne vorbeşte despre colecţia lui de artă contemporană, când îşi apără pasiunile (vânătoarea şi pescuitul) şi când preamăreşte virtuţile traiului la ţară. Dar atât excesele tinereţii, cât şi pasiunile maturităţii sunt prezentate cu o jovialitate care plasează povestea lui Clapton în fruntea altor memorii rock'n'roll.

Despre Autor

Eric Clapton este mai mult decât un star rock, este un monstru sacru, o întruchipare vie a istoriei muzicii rock. Faimos pentru reţinerea sa într-o profesie marcată de lipsă de modestie, strălucire şi zbucium, ne prezintă, pentru prima dată, cronica remarcabilului său parcurs atât personal, cât şi profesional.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 384
Editura: Rao
Apariția: Mai 2010
ISBN: 9789735402198
Dimensiuni: 13,2 x 20,6 cm
Greutatea: 0.4500

Pareri