Autismul. Teorie si Intervenție Educaționala

Mai multe poze

Autismul. Teorie si Intervenție Educaționala

Preț de Listă: 156,00 MDL (39,00 RON)

Preț: 78,00 MDL (19,50 RON)

Economisești: 78,00 MDL (19,50 RON) (50%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Volumul ofera o perspectivă teoretică asupra autismului și numeroase strategii practice de intervenție pentru educație si tratament, precum și mărturii ale parinților si ale unor persoane înalt funcționale ce sufera de această afecțiune.

Autismul. Teorie şi intervenţie educaţională este un studiu de referinţă pentru toţi specialiştii care lucrează cu copilul său adultul cu autism – medici, psihologi, psihopedagogi, asistenţi sociali, educatori – şi o lectură utilă pentru părinţi.

Cuprins: Autismul că tulburare pervaziva de dezvoltare • Ce este autismul? Câte persoane suferă de autism? • Punctul de vedere al specialiştilor: copiii „diferiţi” au nevoie de un ajutor diferit • Problema atribuirii de semnificaţii • Experimente cognitive pentru copiii cu autism • Interpretarea percepţiilor: capacitatea limitată de a atribui semnificaţii • Comunicarea • Interacţiunile sociale • Probleme legate de imaginaţie

Despre Autor

Theo Peeters, licentiat in filozofie si literatura la Universite catholique de Louvain, master in comunicarea umana, la University of London, si in neurolingvistica, la Vrije Universiteit Brussel. A absolvit cursuri pentru programul psihoeducational TEACCH, la University of North Carolina, si este fondatorul Centrului de Educatie in Autism din Belgia. Din 1980 organizeaza traininguri si conferinte despre autism in numeroase tari din Europa si din afara continentului.

A publicat articole si carti despre autism, dintre care Autisme: medisch en educatief  (in colaborare) si Autisme: van begrijpen tot begeleiden au fost traduse in mai multe limbi. Este editor asociat in domeniul autismului al editurii Sage, membru in comitetul stiintific al Autism Europe, the European association of parent organizations, si al International Associate Editors of „Good Autism Practice”.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 320
Editura: Polirom
Apariția: 2009
ISBN: 978-973-46-1555-1
Dimensiuni: 13,5 x 20 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: