Audit. O Abordare Integrată

Audit. O Abordare Integrată
263,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Descrierea Cărții

Acest manual poate fi folosit şi ca un curs introductiv în programele de perfecţionare profesională destinate firmelor de expertiză contabilă, auditorilor interni şi auditorilor guvernamentali. Principalul accent al acestei cărţi cade pe procesul decizional aplicat de auditori. Considerăm că cele mai importante concepte ale auditului se referă la determinarea naturii şi cantităţii probelor pe care auditorul ar trebui să le acumuleze, după o analiză a circumstanţelor unice ale fiecărui angajament.

Dacă un student în audit înţelege obiectivele de atins într-o anumită sferă de audit, circumstanţele angajamentului şi deciziile de luat, el ar trebui să fie capabil să determine probele potrivite de colectat şi modul în care ar trebui evaluate probele colectate. Prin urmare, după cum o sugerează şi titlul, scopul acestei cărţi este de a integra cele mai importante concepte ale auditului, precum şi anumite aspecte practice, într-o metodă logică, astfel încît să-i ajute pe studenţi să înţeleagă procesul decizional aplicat în audit şi procesul de colectare a probelor de audit.

De exemplu, controlul intern este integrat în fiecare din capitolele referitoare la o sferă funcţională specifică şi este corelat cu testele mecanismelor de control şi cu testele substanţiale ale operaţiunilor; la rîndul lor, testele mecanismelor de control şi testele substanţiale ale operaţiunilor sînt corelate cu testele detaliilor soldurilor din sfera de audit în cauză, incluse în situaţiile financiare; iar tehnicile sondajului de audit sînt aplicate în procesul de colectare a probelor de audit, şi nu tratate ca subiect distinct.

 

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 972
Editura: Arc
Apariția: 2011
ISBN: 9975-61-290-3
Dimensiuni: 20 x 27,5 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri