Atracție Scandaloasă

Mai multe poze

Atracție Scandaloasă
97,00 MDL (19,50 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Când aparențele înșală și țesătura intrigilor devine tot mai deasă, numai o dragoste adevărată poate să iasă învingătoare…

Când Lady Gabriella Banning – Gabby – primește vestea că fratele ei vitreg și capul familiei, Marcus, conte de Wickham, a fost ucis pe plantația lui de ceai din Ceylon, se trezeşte brusc, împreună cu surorile ei mai mici, Claire şi Elizabeth, fără nici un mijloc de subzistență. Toată averea familiei urmează să treacă în mâinile următorului moștenitor de parte bărbătească – un văr îndepărtat și nesuferit –, iar surorile Banning sunt condamnate la sărăcie lucie... în afară de cazul în care Gabby găsește la timp o soluție salvatoare.

Ceea ce și face.

Deșteaptă și ambițioasă, Gabby se preface că nu a aflat nimic despre moartea fratelui ei, așa că aranjează debutul în societatea londoneză a preafrumoasei ei surori, Claire, cu certitudinea că mariajul acesteia cu un nobil bogat le va asigura tuturor viitorul. Dar când ajunsă la reședința familiei din Londra, descoperă un gentleman extrem de chipeș care pretinde că este Marcus, lucrurile o iau pe o pantă neobișnuită.

Să dea în vileag înșelăciunea pusă la cale de misteriosul străin înseamnă să renunțe la planul ei, ceea ce este cu neputință. Uniți inițial de secrete și de minciuni, Gabby și cavalerul aventurier se îndrăgostesc nebunește… și, curând, societatea londoneză devine martora unei povești scandaloase între un „frate” și o „soră” care par să fie legați de o relație mai mult decât familială…

Karen Robards este o prezență obișnuită în topurile de bestselleruri din New York Times, USA Today și Publishers Weekly. A scris peste 40 de cărți; romanele ei de dragoste au fost traduse în 11 limbi și au primit șase premii Affaire de Coeur Silver Pen.

Roman premiat de Romantic Times.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 324
Editura: Litera
Apariția: August 2013
ISBN: 978-606-686-270-7
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri