Atracţia. Vol. 1 din seria Crossfire 18+

Atracţia. Vol. 1 din seria Crossfire 18+
162,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă Librăria Bestseller din Chișinău (Centru) str. Pușkin 35 068-799-933 Stoc limitat
Vezi pe hartă Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Romanul ”Atracția” din Seria ”Crossfire” a autoarei Sylvia Day este un Bestseller Internațional, vândut în peste 15 milioane de exemplare în întreaga lume. Romanul descrie povestea de dragoste dincolo de limite dintre miliardarul Gideon Cross, conducătorul companiei Crossfire și tânăra de 24 de ani, Eva Tramell care găsește dificil să uite abuzul sexual care i s-a petrecut în copilăria sa.

”Gideon Cross a intrat în viața mea ca un fulger în întunericul nopții – impresionant și strălucitor, fierbinte și neliniștitor. Am fost atrasă de el, așa cum nu mi s-a mai întâmplat vreodată în viață. Tânjeam după atingerea lui ca după un drog, chiar știind că mă secătuia de puteri.  Eram un suflet chinuit, iar el a pătruns cu atâta ușurință în cele mai adânci ascunzișuri ale inimii mele...

Căci Gideon știa. Era bântuit de propriii demoni. Și fiecare a devenit pentru celălalt oglinda care îi reflecta cele mai profunde răni... și dorințe.

Legăturile cu care m-a cuprins dragostea lui m-au transformat cu totul, și m-am abandonat în întregime lui, dorindu-mi doar ca trecutul nostru întunecat să nu distrugă pentru totdeauna singura șansă la fericire pe care o găsisem în sfârșit...”

 

Recenzii


 

„Daca ar trebui sa recomand astazi o carte cititorilor trilogiei Fifty Shades... Atractia ar fi prima care mi-ar veni in minte... scenele sexy iti taie rasuflarea.“ -- Dear Reader

„Sylvia Day este regina indisputabila a romanelor erotice cu o tusa de tandrete. Cartile ei sunt un lux pe care orice femei il merita.“ -- Teresa Medeiros

„Cand vine vorba de scene in care atractia dintre personaje devine aproape insuportabil de erotica, Sylvia Day are putine rivale in literatura de gen.“ - Booklist

„Atractia nu numai ca isi starneste cititorii, ci ii prinde cu putere in mrejele actiunii de la prima pana la ultima pagina.“ -- RT Book Reviews

”Am început să citesc Atracția la întâmplare. Se citea foarte repede, este una din carțile de care nu te mai saturi. Atracția este atât de pasională, emoțională și frumos scrisă, cât și sexy în același timp. Eva e personajul care mi-a plăcut cel mai mult, necătând la faptul ca e personajul principal.

Ea nu este o fată naivă care după două vorbe dulci cineva ar putea deține controlul asupra ei. Nu. Ea preia controlul. E extrem de inteligentă, amuzantă, și are un interes de a controla relația. Prima dată când a avut sex cu Gideon, ea a fost pe partea de sus. Ea a inițiat. Ea știe cu siguranță cum să dețină controlul în orice situație într-un mod precaut și distant.” -- Alina Calistru, http://calistru.wordpress.com

”De la Sandra Brown încoace, literatura erotică de consum a intrat într-un con de umbră. Nu a dispărut total de pe piață, însă nici nu s-a mai bucurat de popularitatea din perioada aceea. Până acum. Când deja celebra serie Fifty Shades a redat gloria de altădată literaturii erotice soft, pentru femei. Odată ce această serie a creat isterie, au început să apăra tot mai multe titluri ce păstrează într-o măsură destul de mare aceleași ingrediente de succes.

La fel ca și alte genuri care au stat ani buni în umbră și apoi au renăscut, redevenind extrem de populare, și acest tip de literatură are acum parte de o revenire în atenția cititorilor. Sau... a cititoarelor, mai bine zis. Pentru că Atracția urmează exact pașii unei rețete de succes ce nu are cum să nu prindă la publicul feminin neinițiat până atunci în lecturile erotice. Romanul îmbină niște reminescențe ale poveștilor cu prințese salvate de feți-frumoși puternici, frumoși și bogați cu elemente ale vieții urbane de zi cu zi, cu ceva secrete tulburătoare și drame ascunse și cu cele mai frecvente fantezii sexuale feminine.

La acestea se mai adaugă niște izbucniri explozive, certuri și împăcări fulgerătoare, sentimente ce se clădesc uluitor de repede și declarații de iubire ce vin la doar câteva zile după prima întâlnire. Nu cred că există vreo cititoare care să caute realism în această poveste, ci doar o lectură plăcută, alertă și senzuală. Cartea este exact așa cum se prezintă: o fantezie. Fără pretenții de profunzime, fără aspecte prea realiste care să tulbure perfecțiunea acestei fantezii,€“ exceptându-le, bineînțeles, pe cele necesare și intenționate, ce reprezintă sarea și piperul poveștii.

Plusuri: O lectură rapidă, cu ritm antrenant și ingrediente ce îți captează interesul și câteva personaje secundare surprinzător de frumos construite.    

Minusuri: Scenariu previzibil, lipsit de noutate și o serie de scene erotice ce ajung să devină repetitive și să nu mai surprindă.  

Recomandari: Femeilor, în special celor care nu au mai experimentat până acum literatură erotică și își doresc o lectură ușoară, încărcată de fantezii clasice, cu o doză potrivită de dramă și cu un happy-end deschis, ce lasă îndeajuns de multe aspecte nerezolvate pentru a capta curiozitatea publicului și a-l face să aștepte continuarea poveștii în următoarele volume.

--  Roxana Turcitu, Bookblog.ro

 

Citate din Carte


 

 

- O clipă, mi-a trecut prin cap că omul ăsta ar fi în stare să mă aducă la orgasm numai vorbindu-mi.

- Era genul de bărbat care face femeile să vrea să-i sfâșie cămașa și să vadă cum zboară nasturii și, odata cu ei, și inhibițiile lor.

- Își plimba ușor degetul mare pe colțurile gurii mele, după care își duse mâna la propriile buze. Își linse degetele murmurând: -Ciocolată și tu. Delicios!

- Să răsfeți o femeie este ceva ce nu se demodează niciodată.
- Vin să te iau la 7. -Încă n-am spus da. – Dar n-o să spui nu, făcu el, mușcându-mă ușor de lobul urechii. N-o să te las.

- Trupul tău îmi aparține, Eva. -Dar al tău, îmi aparține? În exclusivitate? – Da, și mă aștept să profiți în mod frecvent și excesiv de pe urma lui.
- O să fac tot posibilul să-mi termin treburile pâna la cinci, a zis el, terminând de mâncat, fără să fie deloc încurcat de faptul că tocmai notaseram amândoi “sex de să ne sară ochii din cap” în agenda zilei pe care o aveam în minte.

- O să te am, Eva. Și este cât se poate de corect, din moment ce și tu mă ai pe mine.

 

Despre Autor


 

Sylvia Day, autoarea a peste 20 romane, care a ajuns rapid pe locul 1 in topurile New York Times. Cartile ei au primit numeroase premii: Romantic Times Reviewers' Choice Award, National Readers' Choice Award,  EPPIE Award si Readers' Crown Award. Pana in prezent, Seria Crossfire a fost publicata in 39 de tari si a devenit unul dintre cele mai mari succese comerciale din lume, peste 6 milioane de exemplare vandute in primele 8 luni de la publicare.

Crossfire este in topul de bestselleruri ale The New York Times, The Street Journal, Publishers Weekly, USA Today, The Evening Standard, Time, People, Entertainment Weekly. Mai mult, se alfa in Top 5 Bestseller in 18 tari, in Top 10 Romances ale anului 2012 pe  site-ul Amazon si in Top 10 al vanzarilor de carte pentru adulti in anul 2012 in Nielsen Top.

 

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Crossfire
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 448
Editura: Litera
Apariția: 2013
ISBN: 978-606-8494-94-4
Dimensiuni: 107 x 177
Greutatea: 0.3500

Pareri

Părerile Clienților 3 item(s)

Astept cu nerabdare!!!
O recomand!!
Pina nu le citesti pe toate trei carti nu te lasi! Chiar te captiveaza enorm. Astept cu nerabdare al patrulea volum.
Evaluarea
Parerea lui Ruxanda / (Plasată la data 12.04.2014)
Extraordinara!
O recomand din tot sufletul! Am primit foarte multe emotii de la ea! Si ard de nerabdare sa citesc celelalte volume.Contine muulta pasiune,sex, si dragoste!
Evaluarea
Parerea lui Anna / (Plasată la data 06.03.2014)
Intr-adevar te prinde
Am citit cartea in engleza, e o poveste de dragoste care intr-adevar te prinde si nu poti lasa cartea din mana pana nu o citesti pe toata, apoi astepti cu nerabdare aparitia urmatorului volum al seriei.
Evaluarea
Parerea lui Adina / (Plasată la data 17.06.2013)