Atlasul secret

Atlasul secret
44,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Atlasul secret este primul volum din trilogia fantastica EPOCA DESCOPERIRLOR. Michael A. Stackpole spune povestea unei lumi in care magia este forta suprema. In plus, aceasta lume nu a existat... pana in momentul cand a fost desenata pe harta.

Familia Anturasi din Nalenyr intocmeste harti si exploreaza teritoriile necunoscute ale lumii. Familie este, astfel, mai valoroasa0 decat toate comorile cunoscute ale celor Noua Principate, caci explorarile aduc relatii comerciale, iar de aici rezulta aur, cu care printul Cyron poate antrena si mentine o armata de mercenari helosundieni.

De aceasta data insa, pe membrii familiei s-ar putea sa-i coste viata, caci ceea ce descopera Keles si Jorim in ultima lor expeditie in necunoscut modifica intreaga lume, deschide rani vechi, elibereaza puteri magice si ameninta o pace fragila care a oprit, candva, Urgia apocaliptica.

Biografie

Michael A. Stackpole s-a nascut in 1957, in Wassau, Wisconsin, si este un celebru autor de romane fantasy si science-fiction. In 1979 a obtinut diploma de licenta in istorie la Universitatea din Vermont.

Incepand cu 1977, Michael A. Stackpole a lucrat ca designer pentru diferite companii producatoare de jocuri pe calculator, colaborand la multe productii de mare succes.

Michael A. Stackpole a scris primul sau roman fantasy (Talion: Revenant) in 1986, dar acesta nu a fost publicat decat in 1997, deoarece s-a considerat ca un volum de 175 000 de cuvinte este prea mare pentru un autor necunoscut.

Incepand cu 1987 a semnat trilogia Warrior, care i-a adus consacrarea si a stat la baza unui serial de animatie televizat. Datorita popularitatii sale a fost selectat sa scrie mai multe romane in seria SF Star Wars.

Michael A. Stackpole a semnat numeroase volume care au fost apreciate atat de public, cat si de critici. Cunoscute sunt revolutionara serie fantasy Dragon Crown War Cycle sau ultima sa trilogie, Epoca descoperirilor din care Editura Nemira a publicat volumele Atlasul secret si Hartile prevestitoare. Acestea reprezinta o abordare neconventionala a genului fantasy, creand un univers al magiei si fantasticului unic in intregul spatiu literar.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: The Secret Atlas
Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 768
Editura: Nemira
Apariția: 2008
ISBN: 978-973-143-203-8
Dimensiuni: 107 x 178 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri