Atlas de Istorie a Lumii

Atlas de Istorie a Lumii
812,00 MDL (182,05 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Acest nou atlas traversează firul istoriei cu ajutorul a 93 de planse însotite de numeroase hărti, texte explicative cuprinzătoare si multe ilustratii.

Cartografia de calitate este bogată în informatii si se pretează unor chei de lectură multiple, de la cadrul de ansamblu până la analiza în detaliu.

Textele, completate de aprofundări si de cronologii sintetizate, contribuie la surprinderea momentelor istorice importante, dar si a evenimentelor mai putin cunoscute, ce au legătură cu tema respectivă. Istoria este reprezentată în devenirea sa continuă: evenimentele, prezentate ca o serie de cadre dinamice, sunt puse în relatie, ca niste componente ale unui proces bazat pe o strânsă întrepătrundere de fapte.

Atlasul este împărtit în mai multe sectiuni, de la preistorie până în epoca contemporană, punând un accent deosebit pe problemele mileniului trei si pe cele mai arzătoare teme de actualitate. La final, o serie de tabele cronologice reiau etapele marcante ale istoriei, desfăsurându-se de-a lungul unor importante repere temporale. Un indice de locuri si de personaje usurează căutarea pe subiecte.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 240
Editura: Rao
Apariția: 2009
ISBN: 9789737173621
Greutatea: 0.4500

Pareri