Atlas de Anatomie Umană

Atlas de Anatomie Umană
427,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Haideti sa facem o calatorie in lumea misterioasa a corpului nostru, cu ajutorul unor minunate si detaliate planse anatomice. Analizele si rezumatele de pe parcursul intregii lucrari ne vor permite sa studiem corpul omenesc, de la postura si mersul biped, pâna la dezvoltarea creierului si a vorbirii si a acelor structuri anatomice care ne caracterizeaza si ne diferentiaza de animale.

Toate organele sunt astfel discutate, incluzând elementele care le sunt caracteristice.

Este acoperita o paleta foarte larga de subiecte care deriva oarecum dintr-o carte traditionala de anatomie. Unele dintre aceste subiecte includ un studiu al istoriei anatomiei, o trecere in revista a tehnologiei folosite pentru studierea organismului uman, a mecanismelor functionale ale sistemelor corpului, precum si a principalelor boli si complicatii legate de fiecare aparat.

Aceasta carte este foarte utila pentru intreaga familie, pentru toti cei care sunt curiosi sa invete mai multe despre corpul lor si vor sa afle cum functioneaza acesta. Este usor de folosit, putând servi si ca un mic ghid de referinta.

Mai mult de 600 de imagini color (desene, poze, tabele, planse...). Dintre acestea, 380 rezuma principalele caracteristici anatomice si functionale ale fiecarui organ si sistem fiziologic.

48 de casete speciale, 21 dintre ele acoperind subiecte medicale, in vreme ce celelalte descriu modul de functionare al aparatelor si organelor anatomice. Sunt de asemenea incluse in carte informatii generale privind problemele medicale precum si intrebari frecvente.

Glosarul si indexul analitic ne permit sa clarificam rapid orice intrebare sau dubiu pe care l-am avea in legatura cu un termen, sau sa ajungem rapid la o informatie despre un subiect specific.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 240
Editura: Didactica şi Pedagogica
Apariția: 2010
ISBN: 978-973-30-2812-3
Dimensiuni: 23 x 26,5
Greutatea: 0.5800

Pareri