Atitudine de Lider. Cum să preiei conducerea prin dobândirea capacităţilor de a-i influenţa pozitiv pe alţii pentru a da ce au mai bun din ei

Atitudine de Lider. Cum să preiei conducerea prin dobândirea capacităţilor de a-i influenţa pozitiv pe alţii pentru a da ce au mai bun din ei
316,00 MDL (63,52 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Oricine poate fi un lider. Nu trebuie să ai o poziţie de conducere pentru a influenţa pozitiv alte persoane.

Dobândirea calitâților de lider este cheia spre împlinire personală și profesională și este direct legată de influența pe care o exercităm asupra vieții altor persoane.

Capacitatea de lider este molipsitoare în cel mai bun sens al cuvântului. Angajamentul de a da ce avem mai bun și de a-i inspira și pe alții să dea ce au mai bun este fundația unui model de conducere care-i motivează și pe alții să reacționeze în același fel.

Conducerea eficientă este un produs secundar care rezultă din dobândirea și punerea în aplicare a atitudinilor corecte. Trăsăturile care rezistă timpului - precum cinstea, integritatea și responsabilitatea - sunt cele care îi fac pe oameni să aibă încredere în liderul lor.

 

Despre Autor


 

Keith Harrell a fost unul dintre trainerii de top care au contribuit la succesul de care se bucura astazi IBM si are peste cincisprezece ani de experienta in instruirea celor din lumea marilor corporatii. De cand este vorbitor, trainer si consultant independent prezentarile lui inspiratoare si antrenante i-au adus de fiecare data recunostiinta celor care l-au ascultat.

Keith este si autorul unei serii de inregistrari video si materiale de instruire concepute sa permita oamenilor folosirea la maximum a potentialului personal si professional. Keith locuieste in Lakeland Ranch, Florida.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 348
Editura: Business Tech
Apariția: Iunie 2014
ISBN: 978-973-8495-86-9
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri