Atingerea Dragostei. Vieți Împlinite

Atingerea Dragostei. Vieți Împlinite
79,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Linnet Berry Thrynne este o domnișoară încântătoare. Aventura ei cu prințul Frederick Augustus, trecutul scandalos al mamei și alegerea unei vestimentații cel puțin nepotrivite la ultimul bal o transformă însă, în ochii tuturor, într-o femeie ușoară. Piers Yelverton, conte de Marchant, trăiește într-un castel din Wales și se zvonește că este atât de nesuferit, încât nu-i poate sta nimeni în preajmă. Se mai spune că o rană din trecut l-a lăsat pe conte imun la farmecele oricărei femei. Dar Linnet nu este orice femeie. Frumusețea ei, farmecul și inteligența i-au adus la picioare un prinț.

Din prima clipă în care privirile lor se întâlnesc, Linnet este sigură că scopul ei nu va fi deloc greu de atins. Va îmblânzi cu siguranță „bestia”! Dar ce preț va avea atingerea dragostei? În a doua carte a seriei, Eloisa James transformă o poveste de demult într-un roman de dragoste pasionant și spiritual. Absolventă de Harvard, cu un masterat în filosofie la Oxford University și un doctorat la Yale, Eloisa James este una dintre cele mai apreciate scriitoare americane de literatură romantică.

Cărțile ei au fost publicate în cincisprezece țări. Nouăsprezece dintre romanele sale de dragoste s-au aflat în topul New York Times al celor mai bine vândute cărți, în vreme ce topul USAToday a numărat șaisprezece titluri semnate Eloisa James. 

 

Despre Autor

Eloisa James -  absolventă de Harvard, cu un masterat în filosofie la Oxford University și un doctorat la Yale, este una dintre cele mai apreciate scriitoare americane de literatură romantică. Cărțile ei au fost publicate în cincisprezece țări.

Nouăsprezece dintre romanele sale de dragoste s-au aflat în topul New York Times al celor mai bine vândute cărți, în vreme ce topul Usatoday a numărat șaisprezece titluri semnate Eloisa James.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 336
Editura: Lira
Apariția: August 2013
ISBN: 978--606-600-552-4
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri