Atingerea Cuantică. Puterea de a Vindeca

Mai multe poze

Atingerea Cuantică. Puterea de a Vindeca
156,00 MDL (34,98 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Atingerea Cuantica reprezinta o revolutie majora in domeniul vindecarii cu mainile. Indiferent daca esti complet novice sau daca esti un profesionist in domeniul chiropracticii, al fizioterapiei, un vindecator sau un alt profesionist in domeniul sanatatii, Atingerea Cuantica iti poate permite accesul la o dimensiune a vindecarii pe care pana acum nu ai cunoscut-o. 

Cartea de fata te invata limpede cum sa iti folosesti respiratia si anumite tehnici de focalizare asupra corpului pentru a-ti amplifica atat de mult nivelul energetic incat sa poti realiza printr-o simpla atingere corectii spontane ale posturii fizice prin realinierea corecta si naturala a oaselor. in plus, durerea si inflamatiile dispar rapid, iar procesul de vindecare al oricarei boli devine foarte accelerat.

Munca propriu-zisa este atat de usoara incat pana si copiii o pot practica cu usurinta; si totusi, ea este atat de puternica incat este sustinuta la ora actuala de medici, specialisti in acupunctura si chiropracticieni. Corpul uman stie cum sa se vindece singur; de aceea, tot ce trebuie sa faca practicantul este sa isi transfere energia in zonele afectate de durere sau de boala.

Pentru milioane de oameni care sufera de dureri de spate sau de gat, aceasta s-ar putea dovedi cea mai rapida, cea mai sigura si cea mai eficienta metoda de tratament descoperita vreodata. 

Atingerea Cuantica poate fi de asemenea extrem de utila daca este aplicata unei mari varietati de situatii, cum ar fi vindecarea la distanta, gestionarea echilibrului emotional sau vindecarea animalelor de casa. Viitorul a sosit deja. 

Atingerea Cuantica nu reprezinta doar o descoperire extrem de profunda, ci si o aptitudine esentiala pe care o avem cu totii.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 305
Editura: Adevăr Divin
Apariția: Martie 2009
ISBN: 978-973-88592-0-3
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4500

Pareri