Astrologia Creștină - volumul I (LIVRARE: 15 ZILE)

William Lilly

La comandă

Livrare în decurs de 15 zile!

Descriere

Volumul 1 include primele 2 carti al caror cuprins este descris de autor in felul urmator: 

 
PRIMA CARTE cuprinde modul de utilizare al efemeridelor, intocmirea unei harti a Cerului, natura celor douasprezece Semne ale Zodiacului si a Planetelor cu cea mai simpla Introducere in cuprinzatoarea Arta a astrologiei. 
 
A DOUA CARTE, prin cea mai metodica modalitate invata Studentul sa judece sau sa solutioneze oricare fel de intrebari legate de Om, privind Sanatatea, Boala, Averea, Casatoria, Avansarea, Calatorii, etc. Cateva intrebari si solutionarea lor. 
 
Ce este special la aceasta carte? Ea va va permite accesul la unul dintre cele mai importante texte astrologice timpurii scrise de cel mai mare clasic al literaturii astrologice engleze din secolului al 17-lea. Pentru orice om pasionat de astrologie sau care isi doreste sa aiba o biblioteca valoroasa de texte astrologice, aceasta carte se va numara printre cele mai valoroase exponate. 
 
Traducatoarea acestei carti, doamna Elena Mona Marinica, este cunoscatoare a limbii engleze dar este si pasionata de astrolgie, iar consultantul de specialitate cu care am colaborat pentru a ne asigura ca aceasta carte va fi cat se poate de buna din toate punctele de vedere este cunoscutul astrolog roman Rodica Purniche.

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 594
Apariția: 2016
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm
ISBN: 978-606-8460-14-7