Astroghid de așternut

Astroghid de așternut
149,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Astroghid de asternut iti ofera toate tipsurile si informatiile despre felul in care poti sa cuceresti barbatii in functie de semnul lor astral.

Pregateste-te pentru detalii sexy despre fiecare zodie, invata cum sa actionezi in pat in functie de semnul zodiacal al partenerului, actioneaza astfel incat se va indragosti de tine orice barbat, indiferent de semnul lui zodiacal. Sunati la 0-800... Alo, aici domnisoara Kiki... Felicitari, ai facut cea mai inteligenta achizitie din viata ta!

Ce altceva te-ar putea ajuta sa obtii tot ce-ti doresti de la o anumita persoana? Nimic pe cai legale... In paginile acestei carti vei gasi secrete seducatoare care te vor atrage în paradisul placerilor, unde totul ti se va asterne la picioare.

O singura intrebare: „Cand este ziua ta de nastere?”

Data lui de nastere te ajuta sa-i descoperi tainele astrologice si sa-l faci knock-out din punct de vedere emotional – sa-i faci curte, sa-l seduci, sa-l atragi si chiar sa-l alungi... daca asta iti doresti. Nu-i deloc o utopie, crede-ma!

Biografie

Kiki T. este pasionata de astrologie de la varsta de 11 ani. Kiki T. si-a inceput cariera de astrosexologist in 2003 cand a scris articole saptamanale pentru revista Playgirl.

In 2004, Kiki T. a devenit astrolog pentru revista de femei Jane.

In 2005 scrie Astroghid de asternut, iar in 2006 devine astrosexologist pentru revista britanica Scarlet. Mai tarziu, in 2007 devine corespondant pentru o statie de radio din Santa Barbara, California.

In prezent, Kiki T traieste in New York.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: The Celestial Sexpot’s handbook
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 576
Editura: Nemira
Apariția: 2010
ISBN: 978-606-8134-08-6
Dimensiuni: 10,7 x 17,8 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri