Bomboane cu Dulceață [MP3 Download] (2013)

Bomboane cu Dulceață [MP3 Download] (2013)
0,00 MDL (0,00 RON)
0,00 MDL (0,00 RON)

Descriere


Biography


Un tânăr interpret, cu studii în domeniul economic și al dreptului pe lângă cele muzicale, cu ambiții mari spre viitor și optimist în viață, Artur Corcodel nu se lasă bătut sau deprimat de vreun eșec, sincer crezând că orice eșec este o lecție de folos pentru viitor.

Născut pe data de 25 octombrie 1988, în Chișinău, într-o familie de profesori, a finisat liceul teoretic român-englez „Ion Creangă” din Chișinău, în 2007. Din 2007 până în prezent a reușit să finiseze mai multe facultăți ca Economie, Limbi Moderne, Drept, precum și facultatea de arte frumoase, secția dirijat coral. Concomitent a făcut și studii la distanță în domeniul Ingineriei Sonore și Producției Muzicale la Audio Institute of America, finisând cursul cu brio în 2012. Tot atuncea a înființat studio-ul de înregistrări CassaRecords în care actiavează în prezent ca Regizor Primar de Sunete.

 


„Vreau, și sincer cred că studio-ul CassaRecords o să devină cel mai respectat și apreciat studio din republică, prestând în schimb servicii de calitate internațională!” Acesta este scopul de bază pe care îl urmărește interpretul acum.


Pagina de Facebook a lui Artur Corcodel: https://www.facebook.com/artur.corcodel

Contul de Twitter al lui Artur Corcodel: https://twitter.com/CassaRecords

Pagina de Facebook CassaRecords: https://www.facebook.com/CassaRecords

Pagina SoundCloud CassaRecords: https://soundcloud.com/cassarecords


Detaliile Produsului

Tipul Produsului: MP3 Download
Data Lansării: 2013
Casa de Discuri: CassaRecords
Durata Totală: 40:21 min
Dimensiunea Fișierului: 41 MB
Compatibil cu: MP3 Playere (inclusiv iPod), iOS prin PC, Android

Pareri