Arta Iubirii

Mai multe poze

Arta Iubirii
97,00 MDL (24,25 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Cum să înveți să cucerești o femeie în zece lecții... sau chiar mai puține!

Domnișoara Caroline Ritter, maestră în arta flirtului, o frumusețe extraordinară – deși cu reputația ruinată de o aventură nefericită –, oferă lecții oricărui lord înstărit, incapabil să-și găsească singur o soție. Predă arta conversației inteligente, a dansului elegant, a acrobațiilor ecvestre și a seducției irezistibile.
Jude Durant, conte de Huntington, este ultima persoană care ar avea nevoie de ajutor să cucerească o femeie.

Dar, pentru moment, are probleme mai importante de rezolvat.

Moartea fratelui său mai mare i-a schimbat viața și nu se poate gândi decât la cel mai bun mod în care să-i găsească cât mai rapid pe vinovați. Planul lui implică arta disimulării, căci în spatele hainelor ciudate pe care le poartă și al conversației inepte despre modă stă la pândă un războinic, așteptându-și șansa de a se răzbuna crunt.

Întâlnirea dintre arta flirtului și arta disimulării se poate dovedi incendiară atunci când îi implică pe cel mai chipeș și mai periculos dintre toți aristocrații din Londra și pe cea mai seducătoare guvernantă din înalta societate!

Christina Dodd este una dintre cele mai apreciate scriitoare contemporane din Statele Unite; a câștigat prestigioasele premii RITA și Golden Heart din partea Asociației Scriitorilor de Romane de Dragoste din America, iar Library Journal a numit-o „Autorul anului”.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 324
Editura: Litera
Apariția: Aprilie 2014
ISBN: 978-606-686-625-5
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri