Arta de a Trăi în Oraș

Arta de a Trăi în Oraș
194,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

„O carte despre diferente, despre felul in care arhitectura si topografia diferitelor orase influenteaza obiceiurile locuitorilor si le definesc casele.”

Texturi, materiale, culori, locuri si oameni - intr-un extraordinar eseu fotografic. Vederi panoramice din intreaga lume si imagini - cele mai multe inedite - din mansarde newyorkeze, vile elegante din San Francisco si Los Angeles, superbe apartamente pariziene, napolitane, sau din Amsterdam, Roma, Barcelona, Istanbul, Cairo, Tokio, din care se degaja interesul pentru traiul sofisticat.

Volumul acorda o mare atentie detaliilor decorative: de la ornamentele de pe fatadele cladirilor venetiene sau londoneze pana la dispunerea aranjamentelor florale in functie de alura, finisajul, pozitia obiectelor din jur, la decoratii murale originale sau obiecte cu forme si culori interesante.

Imaginile lui Gilles de Chabaneix vorbesc despre viata noastra citadina, concentrandu-se asupra „vietii strazii” peste tot in lume si mai ales asupra felului unic in care oamenii isi creeaza propria ambianta.

Stafford Cliff a fost directorul de creaţie al Conran Design Group din Londra.

Este autorul multor cărţi, printre care The English Archive of Design and Decoration şi The French Archive of Design and Decoration, ambele publicate de Thames & Hudson.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 256
Editura: Humanitas
Apariția: 2008
ISBN: 978-973-50-1908-2
Dimensiuni: 24 x 23
Greutatea: 0.4500

Pareri