Arta de a-ți Gestiona Viața. Cum să-ți Folosești Propria Inteligență Emoțională

Arta de a-ți Gestiona Viața. Cum să-ți Folosești Propria Inteligență Emoțională
179,00 MDL (44,96 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Nu poţi ajunge acolo unde ţi-ai propus doar cu ajutorul intelectului şi al cunoştinţelor de natură tehnică. Combină-le însă cu puterea inteligenţei emoţionale şi vei deveni de neoprit. Dacă înveţi cum să îţi accesezi puterea propriei tale inteligenţe emoţionale, te poţi folosi de puterea creativă a emoţiilor pentru a-ţi îmbunătăţi modul de gândire.

Acţionând ca un consilier personal, lucrarea de faţă se adresează deopotrivă minţii şi inimii - prima carte de leadership şi dezvoltare personală care chiar pune accent pe toate emoţiile. Dacă eşti conştient de propriile emoţii – şi înveţi să le gestionezi – vei putea să recunoşti şi să depăşeşti obstacolele ivite în cale, să fii mai motivat şi să îi inspiri pe ceilalţi, să ai relaţii personale şi profesionale mai bune şi să devii cu adevărat un lider.

Arta de a-ţi gestiona viaţa te ajută să îţi transformi visurile în realitate, să faci alegeri mai bune şi să ai o viaţă plină de împliniri.


Recenzii

„Asemenea varfului unui aisberg urias, adevarata semnificatie a inteligentei noastre emotionale abia acum incepe sa fie descoperita. O carte superba, care te invata cum sa descoperi acest potential instrument din interiorul tau si sa il aplici in viata personala si profesionala.“ --  Dr. Stephen R. Covey, autorul cartii Cele sapte obiceiuri ale oamenilor foarte eficienti

„Asa cum cu siguranta ca exista o stiinta a inteligentei emotionale, exista la fel de bine si o arta - descrisa foarte bine in lucrarea de fata. Iata o carte plina de informatii, inspirationala si provocatoare, foarte usor de citit si cu exemple din viata reala.“ -  Dr. John D. Mayer, unul dintre autorii primei definitii stiintifice A inteligentei emotionale si coautorul lucrarii Emotional Intelligence in Everyday Life

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 184
Editura: Amaltea
Apariția: Decembrie 2012
ISBN: 978-973-162-109-8
Dimensiuni: 13,5 x 20,5 cm
Greutatea: 0.2000

Pareri