Arta de a-ti crea amintiri

Arta de a-ti crea amintiri
204,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Produse Asemănătoare

Bifează produse pentru a le adăuga în coșul de cumpărături sau selecteaza toate

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă Librăria Bestseller din Chișinău (Centru) str. Pușkin 35 068-799-933 Stoc limitat
Vezi pe hartă Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Din ce sunt facute amintirile? De ce oare o melodie, un miros, un gust ne pot transporta inapoi spre ceva ce uitaseram? Si cum putem invata sa cream amintiri fericite si sa fim mai buni in a le pastra?

Fiecare an are un numar fix de zile. Unele zile trec fara sa lase nici o urma, de alte zile ne amintim o viata.

Iti mintesti primul sarut? Sau cea mai buna mancare pe care ai gustat-o vreodata? Sau mirosul ierbii proaspat cosite intr-o zi perfecta de vara?
Cand simturile ne sunt stimulate, cand stapanim puterea primelor experiente si cand suntem constienti de sentimentele si emotiile noastre, este mult mai probabil ca ne vom pastra amintirile fericite.
Folosind cercetarile despre fericire, Meik Wiking exploreaza modul in care putem invata sa cream amintiri fericite si cum sa le pastram mai bine. Incluzand date si fragmente de jurnal, interviuri, studii si sondaje globale si experimente de stiinta behaviorista si a fericirii din viata reala, Arta de a-ti crea amintiri va analiza modul in care putem crea momente perfecte. Momente pe care ni le amintim pentru totdeauna. Momente care ne vor forma ca persoana.

Meik Wiking a fost descris de The Times drept cel mai fericit om din lume. A fondat primul Institut de Cercetare a Fericirii din lume in 2011, la Copenhaga, Danemarca. In plus, face parte din grupul consultativ pentru Raportul privind politica fericirii globale.
Meik acorda consultanta pentru consilii orasenesti, guverne si companii din intreaga lume cu privire la fericire si a lucrat cu Ministerul pentru Fericire EAU, statul Yalisco din Mexic si administratia orasului Goyang din Coreea de Sud. Detine o dimploma in afaceri si stiinte politice si a lucrat anterior pentru Ministerul danez al Afacerilor Externe.
Cand nu scrie carti (inclusiv bestsellerurile internationale Mica enciclopedie Hygge si Mica enciclopedie Lykke) si nu intocmeste rapoarte despre fericire, bunastare si calitatea vietii, este pasionat de fotografie si joaca tenis (destul de prost) cu prietenii.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Arta de a-ti crea amintiri
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 288
Editura: Lifestyle
Apariția: 2019
ISBN: 978-606-33-4143-4
Dimensiuni: 210x150
Greutatea: 0.3000

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: