Arta de a Influența. Analiza Tehnicilor de Manipulare (Ediția 2015)

Arta de a Influența. Analiza Tehnicilor de Manipulare (Ediția 2015)
182,00 MDL (45,50 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Traducere din limba franceza de Mihaela Calcan. 
 
Pentru a-i influenta si a-i convinge pe ceilalti este important sa cunoastem tehnicile pe care le putem aplica in diferite contexte. Alex Mucchielli sustine ca situatii aparent diferite implica de fapt fenomene de comunicare asemanatoare. Pe baza unei noi abordari a proceselor de comunicare, el propune o metoda simpla de analiza a tehnicilor de influentare, pe care o ilustreaza cu numeroase exemple si cazuri practice. Vom invata astfel care sint cele mai eficiente tehnici de vinzare, publicitate si propaganda, dar si cum sa comunicam mai bine cu ceilalti in viata de zi cu zi, in familie sau in contexte didactice.
 
Din cuprins:

Influentarea prin manipularea emotiilor • Influentarea prin manipularea intereselor • Apelul la norme pentru construirea pozitionarilor: dubla mediere in influentare • Manipularea relatiilor • Manipularea situatiilor de munca prin crearea relatiei de incredere • Manipularea identitatilor

 

Despre Autor

Alex Mucchielli, unul dintre cei mai reputati specialisti in stiintele comunicarii, a fost profesor la Universitatea Paul Valery-Montpellier III, unde a fondat departamentul de stiinte ale informarii si comunicarii.

Dintre volumele publicate amintim: Theorie systemique des communications (1999), Etudes de communication. Le dialogue avec la technologie (coord., 2006), Communication et influence. Approche situationnelle (2008), Situation et communication (2010).

De acelasi autor, la Editura Polirom au mai aparut Dictionar al metodelor calitative in stiintele umane si sociale (coord., 2002), Arta de a comunica. Metode, forme si psihologia situatiilor de comunicare (2005, 2015) si Comunicarea in institutii si organizatii (2008).

Detaliile Produsului

Titlu Original: L'art d'influencer
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 208
Editura: Polirom
Apariția: Martie 2015
ISBN: 978-973-46-5279-2
Dimensiuni: 13,5 x 20 cm
Greutatea: 0.2000

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: