Arta Argumentării. Manualul Profesorului și Compendiu de Teste

Arta Argumentării. Manualul Profesorului și Compendiu de Teste
109,00 MDL (27,25 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Acest ghid vine in completarea volumului O introducere in arta argumentarii, de aceiasi autori, aparut la Editura Polirom in 2004, si reprezinta un instrument eficient de predare si invatare a unei discipline din ce in ce mai utile in lumea contemporana: comunicarea.

Sint oferite recomandari privitoare la strategiile de predare, precum si modele de planificari ale cursului de argumentare destinate cadrelor didactice de specialitate. Totodata, prin gama larga de activitati de invatare si teste insotite de raspunsuri, cursantii – elevi, studenti –, precum si toti cei pentru care succesul in comunicarea cu ceilalti este o componenta importanta a activitatii lor au posibilitatea sa-si verifice si sa-si amelioreze competentele de argumentare.

Cuprins: Strategii de predare • Cum se alege o tema pentru argumentare • Cum se alege un format pentru argumentare • Model de schita de curs • Activitati de invatare • Adevarat sau fals • Intrebari cu optiuni multiple de raspuns

Despre Autori

Karyn C. Rybacki este profesor de comunicare verbala si relatii publice in cadrul Communication and Performance Studies Department, Northern Michigan University, SUA. De acelasi autor: „Communication Criticism: Approaches and Genres”. La Editura Polirom au fost traduse: O introducere in arta argumentarii. Pledarea si respingerea argumentelor si Arta argumentarii. Manualul profesorului si compendiu de teste (2005).

Donald J. Rybacki este profesor de comunicare verbala si relatii publice in cadrul Communication and Performance Studies Department, Northern Michigan University, SUA. De acelasi autor: „Communication Criticism: Approaches and Genres”. La Editura Polirom au fost traduse: O introducere in arta argumentarii. Pledarea si respingerea argumentelor si Arta argumentarii. Manualul profesorului si compendiu de teste (2005)

Detaliile Produsului

Titlu Original: Advocacy and Opposition: An Introduction to Argumentation
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 192
Editura: Polirom
Apariția: 2005
ISBN: 973-46-0071-0
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.2000

Pareri