Arta argumentarii. Cum ne invata dezbaterea sa ascultam si sa fim auziti (LIVRARE: 7 ZILE)

Arta argumentarii. Cum ne invata dezbaterea sa ascultam si sa fim auziti (LIVRARE: 7 ZILE)
368,00 MDL

Disponibilitate: La comandă

Livrare în decurs de 7 zile!

Descriere

Arta argumentarii. Cum ne invata dezbaterea sa ascultam si sa fim auziti, Bo Seo 

 

 

De doua ori campion mondial la dezbatere si fost antrenor al echipei de dezbateri de la Harvard, Bo Seo spune povestea inspirationala a vietii sale in dezbateri competitive si dezvaluie secretele atemporale ale comunicarii si persuasiunii eficiente.

Cand Bo Seo avea 8 ani, el si familia lui au migrat din Coreea in Australia. La acea vreme, nu vorbea engleza si, deloc surprinzator, a intampinat probleme la scoala. Dar, apoi, in clasa a cincea, s-a intamplat ceva ce avea sa-i schimbe viata: a descoperit dezbaterea competitiva. A fost cucerit imediat. S-a dovedit, poate in mod contraintuitiv, ca dezbaterea era activitatea perfecta pentru cineva timid si nesigur de sine. A devenit o modalitate pentru Bo nu numai de a-si gasi vocea, ci si de a excela social si academic. Si nu este singurul: presedintii, judecatorii Curtii Supreme si directorii generali sunt toti concurenti la dezbateri. Si nu este o coincidenta. Urmarindu-si propria calatorie de la copil imigrant la campion mondial, Seo arata cum abilitatile de a dezbate – culegerea de informatii, gasirea adevarului, luciditatea, organizarea si persuasiunea – sunt adesea piatra de temelie a unei cariere de succes si a vietii fericite.

Avand perspective din strategiile, structura si istoria sa, Seo invata cititorii abilitatile de dezbatere competitiva si, facand acest lucru, arata cum isi pot imbunatati comunicarea cu prietenii, familia si colegii deopotriva. El ii duce pe cititori intr-o aventura intelectuala palpitanta in subcultura excentrica si stralucitoare a dezbaterii competitive, atingand subiecte de la politica radicala a lui Malcom X la inteligenta artificiala. Seo demonstreaza dincolo de orice indoiala ca, departe de a fi o sursa de conflict, dezbaterea de buna-credinta ne poate imbogati viata de zi cu zi. Intr-adevar, aceste argumente bune sunt esentiale pentru o democratie infloritoare si sunt mai importante ca niciodata intr-o perioada in care incorectitudinea este peste tot, iar democratia noastra pare atat de pusa in pericol.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 416
Apariția: 2023
Dimensiuni: 13.7 x 20 cm

Pareri