Ars

Ars
84,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Actiunea din Ars incepe la doi ani dupa ce Juul si-a pierdut fiul, pe Jonas, intr-un incendiu care i-a mistuit apartamentul si i-a produs arsuri grave.

Reprosandu-si moartea fiului, parasit de sotie, cu o mama alcoolica si o sora care i-a intors spatele, Juul revine la ziar cu speranta ca munca il va face sa treaca peste necazuri.

Cazul pe care trebuie sa-l investigheze este inedit pentru Norvegia: cineva descopera intr-un cort cadavrul unei tinere lapidate, pe jumatate ingropata in pamant. Crima pare sa fi fost comisa dupa un ritual musulman, impus de legile sharia. Dar tanara, Henriette Hagerup, e norvegianca, doar prietenul ei, Marhoni, e musulman.

Ajutat de un misterios informator din cadrul politiei, Juul afla ca Henriette lucra, impreuna cu prietena ei, Anette, la un film  numit O casta sharia. Dupa ce citeste scenariul, jurnalistul isi da seama de complexitatea cazului si incepe cercetarile pe cont propriu, o initiativa care il aduce din ce in ce mai aproape de adevar dar ii si pune viata in pericol. 

Roman vandut in aproape 20 de tari.  Bestseller in Danemarca, in Germania si in Islanda.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 368
Editura: Litera
Apariția: 2013
ISBN: 978-606-210-007-0
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri